dålig uppdat...

I Know men har het enkelt inte haft tid då det är så myckeet i skolan just nu och min iphone är inne på lagning (igen) kan inte jag få lite tur med mina telefoner, hoppas att den jag får nu är bra och inte tjorvig alls!
Taggar inför sängen som jag saknat hela dagen och eftersom att jag börjar 8.45 imorgon så tänker jag krypa i kojs. har för övrigt varit en helt underb ar dag med familjen, vi har varit och grillat korv vid ett vattenkraftverk som jag just nu inte kommer ihåg vad det heter men ni vet nog iaf inte vart det ligger. Efter det så var jag på ett jättemysigt BUS-möte i odensala och vi pratade lite om halloweenshowen som kokmmer att hållas den 2 oktober som ni alla komemr och tittar på inte sant? Kommer bloi awesome  Miss my iphone så jobbigt med min klumpiga dator, snacka om hat kärlek !
Sleep tight you

Fredag jajjamen!

Sitter nu hemma efter Eng B och Matte B dag fy fan.. Känner mig inte som den pluggis jag en gång var, eller är? Vill bara vara smart och få MVG i maB men det är ju fan hur tjorvig som helst..
Inge depp för nu är det fredag och bästa Kajsa är här  vi ska kolla på idol och äta chips, käka räekor och godis SÅ JÄVLA KUNG! Men först plugga samhälle. Catch ya LAter!

Har varit ut och fjällvandrat ca en mil oc...

Har varit ut och fjällvandrat ca en mil och sedan ridit, puuh' har just smällt i mig pizza och en coca cola, känns som jag har förstört dagens hårda slit.. Men det ska vara gott att leva! Är så sjukt jävla trött nu så jag orkar inte lägga upp bilderna från idag så blir nog att jag gör det imorgon istället. Mattias ligger redan som ett litet spädbarn i sin vagga och snarkar så ska krypa ner där nu :) sov gott på er !


Då var man redo för fjällen, hoppas man in...

img_1213 (MMS)

Då var man redo för fjällen, hoppas man inte blir skitnödig högst där uppe vore liite jobbigt läge..  Längtar mest till fikapauserna som är det bästa  med att fjällvandra ! ;) iobbigt bara att man ska behöva stressa så mkt när man kommer hem har knattisarna i ås kl fem och vi kommer hem halv (y) vi fr la se. Ciao!


Packar inför fjällvandring !

Imorogn ska jag och min kära klass upp till Vålodalen och vandra. Har inköpt nytt regnställ samt en flecetröja, har även ett mycket exalterande inköp på g! moahaha. kycklingsallad, dressing, regnställ, flece, skor... osäkert, godis, dricka, check! alltså det känns helt okej och vi har blivit lovade sol så MUMS! Det enda lilla problemet jag har är att jag fan knappt kan gå! Har en helt sinnessjuk träningsvärk i benen, ser ut som "åhh nej nu kommer gam' Matilda, måste gå sakta, *suck*.." Tur att jag har överseende clasmates! eller? får se om jag vandrar runt där ensam och övergiven imorgon.. Då lär ju iaf mitt fika bli uppätet om jag går vilse, Inget dåligt som inte har något bra med sig !
Har iaf skrivit klart svenska uppgiften för ANDRA JÄVLA GÅNGEN! Ska förklara för er utomstående att Palmcrantz datorer är så fruktansvärt förgågna att det finns ingen räddning. Men våra kära, KÄRA,... som nu bestämmer fattar inte det utan istället ger dom oss "nya" datorer = Wargens gamla. yeeey! "nya" datorer a fast nae! så det är min kärleksförklaring till Palmcrantz datorer  



...Upp denna snygga bild med mig och sober...

...Upp denna snygga bild med mig och sober igår, smyg paparazzi ;) Blev lite skevt inlägg..


Glömde att lägga

img_7555 (MMS)

Glömde att lägga


Bara för att min vän patricia tycker att j...

Bara för att min vän patricia tycker att jag uppdaterade dåligt igår så ska jag lägga in ett väldigt intressant inlägg. "tisdag och skola=jawn'"


Sitter och lyssnar på världens bästa förel...

img_1070 (MMS)

Sitter och lyssnar på världens bästa föreläsning med Johan Allander (ismen) så jävla bra ! ♥


Då så har man varit ute och gått/sprungit ...

Då så har man varit ute och gått/sprungit och gjort utfall i över en timme Martinis härdade ut med mig, sis'time :) har redan träningsvärk i benen men annars är det bra! Som sagt siktar på tjej-vasan den 28 februari dags att börja träna nu med andra ord ! Ska göra mig i ordning för sängen nu, och ikväll blir det "underbar och älskad av alla". Sleep tight you. Xx


Pluggsöndag, booring but necessary! Ska ät...

Pluggsöndag, booring but necessary! Ska äta lyxmiddag med la familia snart, myys :) efter maten har jag bestämt mig för att jag, Matilda Sandström ska ut och gå en braaa bit och lyssna på braaa musik, vad säger ni om svenska björnstammen? Hmm? You like? YEES! Och imorgon är det måndag igen, life goes on and on , monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, satursay and sunday, on and on and on and on. Every minute counts. Love ♥


Lördags mys med gubben ikväll och Bond, Ja...

img_2215 (MMS)

Lördags mys med gubben ikväll och Bond, James Bond ;)


Mina damer och herrar får jag presentera d...

Mina damer och herrar får jag presentera dagen efter partyfredag... Som tur är har jag världens bästa pojkvän ute i köket som lagar mat åt mig medans jag sitter i soffan med en filt. Nu kommer maten yeeey !


PEPPE OCH JAG !


Dont stop the party!

måste passa på när man har lite tid över, samtidigt som man gör något annat ! Nu bär det av till Naggan på tacoos! Yummy ! Tjao


Mina damer och herrar får jag presentera p...

Mina damer och herrar får jag presentera partyfredag' !! Ska göra mig i ordning nu och sedan bär det av till naggan! Trevligt sällskap, middag, kan det bli fel? Har just avslutat skoldagen med en väldigt konfunderad mattelektion.. Trodde jag var smart men efter dagens lektion har jag mina tvivel! Men vem har sagt att ma B är lätt då? Aja nog om skolan det är ju som sagt FREDAG idag ! Pepp tjej? svar JA ! Catch ya later


Allstå jag ♥ maxi, godis för 2 kr hg! ...

AllstÃ¥ jag ♥ maxi, godis för 2 kr hg! min helg är fullbordad, har handlat så mycket godis så det räcker ett år ;) looove. Och imorgon blir det feest! Pepp pepp pepp! Bom bom bom everybody say Weeoh weooh! Peace


Ensam med mina tankar i mörkret, sexigt va...

Ensam med mina tankar i mörkret, sexigt va? Funderar på hur jag kommer dö på fystestet imorgon, syrebrist, andnöd, att hjärtat sprängs eller att min hjärna blir överhettad av att få kroppen att röra sig mer än från huset till bilen.. Upp till bevis, har faktiskt ett handikapp med att jag inte får springa för mycket eftersom att jag inte är helt läkt än, kände när jag red igår att jag fick ont imagen *suck*. Sitter och skriver en uppsats i skolan angående mobbning och det är ju sjukt egentligen hur vi människor beter oss mot varandra. Har själv varit utsatt för mobbning och vet hur det är att inte ha någon att vara med på rasterna, kanske det är därför jag har så svårt att se någon utanför. fast samtidigt så har jag slutat att bry mig lika mycket som jag gjorde förr, för då ingrep jag till skillnad från vad jag gör nu. Det kanske stämmer med att man blir fegare med tiden.. Så tänk på det imorgon på skolan, titta dig omkring. Hemsk tanke att somna med på näthinnan men det är vad jag kommer göra. G' Night


Morrn morrn ! Sitter på med grk och läser ...

Morrn morrn ! Sitter på med grk och läser om dendriter, axon och myelin på svenska om nervsystemet. Intressant och hittills har de flesta av mina klasskompisar hållit sig vakna och det är ju alltid ett plus! Om ni har tur så kanske ni får en bild att bli avundsjuk på våran goda skollunch vi kommer att få idag, köttslamskorvslemgryta m äckel curry och myrägg, ne je e int' bitter!-Robert Gustafsson. Ciao Bella!


Go kväll' fy Fan vilken pärs det ska vara ...

Go kväll' fy Fan vilken pärs det ska vara att med i idol alltså! Haha, blir nervös av att bara titta på det. har kollat på det ikväll, favoriten är lätt engelskmannen! Intressant kille hoppas att han äger på slut audition ;) har för övrigt varit en duktig flicka och pluggat övriga tiden, inte slappa här inte.. Utgång imorgon? Är liite sugen på det asså shiit. Får höra med partypinglorna imorgon men för det måste man vila upp sig så tills dess checkar jag ut slut.


Puuuh' 12 september avklarad!

god evning dear! Som dom nördar jag och Mattias har blivit nu när han också har fått sin laptop (idag) så sitter vi båda vid våra datorer och kikar runt. Två kalas är avklarade bror blev 19 år och syster 12! Jag stod för min berömda kycklinggryta och båda fick vad de önskade sig  = lyckad födelsedag ! Till och med jag fick present så att jag inte behövde ligga på marken och grina och skrika för att jag känner mig utanför

Thank yoe mamii and papoo!
Börjar även komma in i rutinerna i skolan så mitt liv leker för tillfället, lycklig tjej! Imorgon så blir det en lugn em med lite plugg, måste kolla igenom matteboken och läsa igenom psykologiboken som vi fick idag, så jävla rolig kurs tror jag att det kommer bli så vill verkligen få bra betyg (och så har vi bland den bästa läraren). Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen, tisdagar är aldrig rolig.


Sugen på gofika?



haha, hittade den här bilden från matan idag, är det pannkaka så är det!
with great regards Matilda


Glömde mina lyxtofflor och necessär från I...

img_6747 (MMS)

Glömde mina lyxtofflor och necessär från Ikea , måste ju matcha när man är ute och reser!


Dagens inköp haha klockrent! Sängen väntar...

img_9413 (MMS)

Dagens inköp haha klockrent! Sängen väntar på en skitit trött mig så natti natti. Måste orka med två födelsedagsbarn imorgon (y)


God morgon på er! Nu är jag påväg till Bir...

God morgon på er! Nu är jag påväg till Birsta med min kära familj och Mattias. Pappa ringde och väckte oss kl 9.55 sen var det bara till att ringa runt och gå någon att ta min lektion kl 16 och tack Sandra som ställde upp, owe you one! Ska bli mysigt att få vara med familjen en dag har typ inte träffat dem på hela veckan eftersom att vi sovit hos Mattias, ensam hemma you know ;) Får se om jag får med mig några fynd hem eller ej. Smell you later!


Godiiiiis!

img_5324 (MMS)

Godiiiiis!


Nu är det löördagsmys lalalala

Snart kommer Pecca och Fabian hit och kollar på film med mig, Mattias har sin sista nollningsmiddag så på måndag är han äntligen en fullbordad etta!
LIte bilder från igår ;

Moa, Kajsa och Rebecka

jag och johan


God morgon! Sitter framför TVn hemma hos t...

God morgon! Sitter framför TVn hemma hos ttias och kollar på Mythbusters och äter från min lyckade thai-middag! Gårdagen blev en helskön kväll och många skratt med de goa'gummorna :) kl 12 har nollorna tävling i badhusparken med sina båtar som de har byggt den senaste veckan kom och kolla! Ska städa i ordning lite här nu innan jag går ner, see u there Ciao!


FREDAG!!

Åhhh efterlängtade helg ♥ Ska göra mig i ordning nu lite snabbt innan Kajsa och Beckis kommer blir eventellt fest hos Stina senare ikväll och det är ju KUUL!! Ska även få träffa mattias klasskompisar några stycken som kommer om ett tag  Har även varit hos tandläkaren idag och är sååå nöjd med min nya snygga tand ! 
BEFORE:


AFTER:


MÅste göra mig klar nu Ciao!

Jägarna 2 en så sjuuukt bra, måste ses så ...

Jägarna 2 en så sjuuukt bra, måste ses så jävla bra!! Denna torsdag har iaf varit helt underbar med god mat, bio och mycket mys med min älskling! Sitter nu och kollar på lyxfällan helt ny säsong det gillar vi sen blir det favvis kocken i kniven mot strupen :) ska mysa vidare nu och jaaa jag ska lägga bort telefonen Mattias ! Natti natti


Gott och blandat!

Ska göra mig iordning för jägarna 2 ikväll med min pöjk. Har nyss ätit den troligtvis godaste kycklinggrytan i mitt liv alá Matilda kanske ska satsa på att bli hemmafru till någon som gillar stuns i maten!   och till efterrätt blir det:

kittlar dödsskönt i kistan, bara slinker rakt ner och med en stor påse Polly till är efterrätten avklarad!
Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så van OP10 OP-lyran i år och det måste ju firas lite extra liksom

Imorgon är första I-valsdagen och är peppad till 100. Ska bli kul att träffa nya klassen och börja kurserna, hoppas bara att det är bra lärare. Har till och med hört rykten om att min nya mattelärare sägs vara snygg och det är väl inte helt fel, eller?

Ägnar dessa bilder till alla ledsna förlorare idag, cheer up!



 bajsapa!


Op-lyran 2011 togs hem av... OP10 :D så jä...

img_1237 (MMS)

Op-lyran 2011 togs hem av... OP10 :D så jääävla skönt! Pokalen kommer stå så vackert i vårat klassrum det kommande året ;) suck it up bitches!


Trött kille idag efter dagens pass, så jäv...

img_5512 (MMS)

Trött kille idag efter dagens pass, så jävla roligt att vara igång igen men känn med mig när hg säger att mina ljumskar "hurt as hell!!" ska sova nu och drömma om när vi vinner op-lyran imorgon ;) haha, men puss på er!


Dagens look;

img_9438 (MMS)

Dagens look;


Då var det dags att sova. Har legat och la...

Då var det dags att sova. Har legat och lagt tillbaka allt på telefonen som kom idag, fick en helt ny ;) ttias ska upp tidigt i morgon så ska sova nu. Natti natti!


yeeeey !

Nu ska jag äntligen få rida !!  länge sen nu, 14 veckor närmare bestämt ...  Känner mig dock int ei form kommer orka med de första 10 minuterna haha. Har laddat upp de lilla batterierna jag ändå har med att kolla på no strings attached med Natalie Portman och Ashton Kutcher helt OK rulle väldigt amerikanskt slut tough. Mattias är här och hämtar mig så måste kila, ciao!


bjuder på två sköna bilder, to the stable and beyoooond!

får ingen luft, blir knuffad runt

lyssnar på maggio men ska gå vidare till saras place nu och titta på film med folk från klassen. Förhoppningsvis så får jag rida ikväll för första gången på de senaste 14 veckorna! yeey  tycker det är fruktansvärt att bara sitta hela tiden och inte göra något, känner hur hela jag bara jäser och jäser! huvva..
Hoppas att min telefon kommer tillbaka snart så jag kan ta upp bloggandet igen är så drygt att behöva sätta sig vid datorn jämt speciellt då man inte har med sig den jämnt!
Helgen har iaf regerat, två dagars med många skratt och goa människor!
MÅste springa ut i regnet nu upp till Sara, höres sen!

dagens regnoutfight


Ändrade planer !

Från en lugn och mysig hemmakväll med min kära pojkvän så blev mattias chaufför på crusingen ikväll så nu ska vi ut och åka amazon och kanske gå på fröjdholmen ! uppdaterar senare stressa stressa stressa !

GOd nIght

Ska snart lägga mig och kolla på film Animales United närmare bestämt av mig. Är ledig imorgon och det är sjuuukt skönt, bra vecka detta. På dagen imorgon ska jag på stan en sväng och sen så blir det middag på Frösön med nära och kära, kanske något gott att dricka till  Ja min dåliga uppdat beror på att min iphone inte är med mig för tillfället utan på en kall och.. ensam verkstad någonstans i Sverige.. All by herself..´
BÖrjar bli slömrig nu så natti natti!

RSS 2.0