Tisdag 29 juni

Hellu!, idag har jag jobbat från 11.00 - 17.00 på jamtli :) så himla glad att jag hamnade i Gulle boden, så jävla mysigt där + bra aktörer !

Efter jobbet åkte jag och red Nikitha (Sofias ponny) det var skit kul, gick väldigt bra!
Red en sväng i skogen och på en äng.

Nu ikväll slutar gubben 22.00 så han kommer när som helst, och då ska han bara äta och sen ska vi mysa framför "farsan" som vi har laddat ner, verkar skit rolig! :D

Imorogon är min oficiellt första dag hos bosse så det är lite pirrigt, ska jobba hela expo helgen med att sälja remmar :) Kom och köp! ;) Är så tacksam åt Sara (mattias syster) att hon fixade jobbet åt mig, alla pengar är bra pengar ;D haha. Nu kom Gubben! Hej dåå!

Höres!

Lördag 26 Juni

Hejsan! idag var det en sån jävla mysig dag med min pojke!
Först åkte vi in till stan oh duschade, sen tog vi bilen in till stan och sötnötgubben bjöd mig på macka och dricka. Sen åkte vi till bulongerskogen (det är en jättefin stor park i gävle) köpte oss en glass och gick runt där ett tag och det var så fint väder, mycket folk som var ute, det var så himla mysigt! <3
Kan lägga upp bilder därifrån när Mattias mobil är hema för det är han som tagit kort :)

När vi sen kom tillbaka till stugan så var det första vi fick göra var att klippa gräset XD haha, men det var kul det med att få se hjärtat jobba lite, och jag som paparazzi ;) hahha. 
Hörs!


Ingen kan böra morfars stövlar bättre Iallafall! ;) (L)


Midsommarafton! 25/6

Hejsan! Midsommaraftonen har spenderats nere i Gävle, gubben och min första midsommar tillsammans, den var jätte bra! :) Han fick  träffa släkten och dom storgillade honom! :D
Som vanligt åkte vi flak till midsommarstången och hem därifrån, och efter det så gick vi till Inez och Nisse, åt och lekte lekar. Så himla god mat btw!!
Men det blev en väldigt tidig kväll både jag och Mattias var trötta :p Det var så mysigt att fira midsommar med dig gubben ,och  det kommer bli många fler, Jag älskar dig!

Höres! (mer bilder kommer från ttias mobil)


Jag och min fina pojke på flaket <3


Söndag 20 Juni

hej!, ca 1 år sedan jag uppdat så jag tyckte det var dags! ;)
idag har jag varit och tränat duktig som jag är i 2 hela timmar! Sen åkte jag med mamii till willy's och stor handlade. Sen åkte vi hem och gjorde tonfisksallad (matilda har kommit in i en "nyttig" period) ;) haha. Sen så har jag städat rummet och plugga till provet, så jävla nervös!! för er som inte vet så håller jag på att ta moppe kort och ska skriva prov på vägvärket nu på tisdag, hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar det!

Imorgon börjar jag sommarjobbet åt kommunen på jamtli, ska jobba i Gulle boden och ha så fina kläder så :D tur att det ite är någon sol här för jag kommer vara täckt från topp till tå med kläder !! ska bli kul iaf.
Sen imorgon är det också sistagången på ridningen. Men som tur är så ska jag få börja rida Sofias Nikitha super mysig ponny! :))

Jaa, och sen på midsommar så blir det självklart Gävle, skillnaden är att gubben också ska med så det blir som en liten mini semester för oss. ska bli så kul att träffa alla och presentera Mattias! <3

och en jätte bra sak är att Sara Mattias syster har fixat jobb åt mig under expo norr! :D Så det blir jobb och jobb för mig, men det är så jävla bra pengar är behövliga om man ska komma någonvart utomland med älsklingen i sommar :)

Lite up to date info for you who gives a shit! ;)


RSS 2.0