Onsdag 29 September

Heej! Idag har vi fikat på skolan så nu räcker det med mat för hela veckan!* haha, fanns så himla mycket :P OCh mitt i allt så ringde ju brandalatrmet för andra gången, så brankåren var där. Det visade sig att någon hade eldat i omklädningsrummet! Dumfan.
Aja, vi gick in sen och fortsatte fika :) Nu har jag beställt min mobil då den var slut när jag kom upp till elgiganten :( Får den på Fredag.
Bokade även tid för linsundersökning imorgon :D yeeey! Men just nu ska jag gå ner och sitta med min Skrutt i soffan och medans han tittar på tv ska jag plugga, så höres bitches! :*


Sanna fick äran att skära upp min kaka, hennes till vänster SÅ JÄVLA GODA, Mums!


MIn mysdress, <3


Onsdag 28 September

Hellu! Börjar om 2 h, blev väckt av min kära svägerska och hennes kille och kunde inte somna om. morr!
Så nu sitter jag här och fördröjer tiden med att uppdatera min så bra uppdaterade blogg (Not) haha. 
Idag ska jag gå till skolan bara för att jag är så hurtig :) 
Efter skolan evt jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska följa med Theresie och rida eller hur det blir, jag får se! Måste nog plugga tror jag , mycket denna vecka!! -.-'
Nu ska jag käka frukost så höres!

 


http://anagina.blogg.se/
så jävla rolig, såg att hon hade fått blogawards som "roligaste i bloggvärlden"
Roligt att omvärlden tycker vi "norrlänningar" är så roliga! ;P
(Som hon beskriver oss är vi det! ;))


Tisdag 27 September

HEEJ! Igår hade jag "fridluftsdag" eller vad man ska kalla det :P Och när jag vaknade imrose hade jag sån jäval träningsverk i ryggen så det var helt sjukt, det gjorde till och med ont när jag gick, haha! Men det gick över senare på kvällen. Efter skolan så gick jag Mona och Tessan hem och bakade tills imorgon på mentortiden, det blev kärleksmums eftersom att jag tycker om min klass så mycket :) tihii.
Pluggade även Medicinsk grundkurs under tiden så det var en väl utnyttjad tid ;)
Till middag åt vi så sjukt god mat, kött Crispies och grönpepparsås! mee like !
Sen så har jag sålt min mobil nu så jag ska skaffa en ny snart, happy face! :D
Puss.

ULK 25-26 Sep

Heej :D Imorgon åker jag till Wången på ULK (ungdomsledarkusrutbildning) med ridskolan och det ska bli intressant, håller på att packa nu :) Det blir alltså en lugn kväll ikväll och jag tror att jag och gubben ska ta en promenad snart och titta på de nyöppnade krogarna!
 


LMFAO - Yes!
Lyssnar på denna nu


Tisdag 21 September

Hej! Tisdagar suger i skolväg, börjar 8.30 och slutar 15.50 + att vi har datakunskap de sista två timmarna DET ÄR DET TRÅKIGASTE ÄMNET!!
aja, efter en teoretiskt tråkig dag på skolan gick jag ner på stan och käkade p åGoter med Sanna :) och sen kom min mamii och vi köpte ett par skor till mig, sen gick jag själv ett tag och köpte lite små saker som jag hittade :)
Kram , <3


Sorry för bildkvalitén !


Lördag 18 September

Hejsan! Idag har jag varit på räddningstjänsten på öppet hus. Vi har tittat på och i ambulanser, brandbilar, polisbilar och patrull bilar :D Vi fick även se en uppvisning hur man jobbar med polishundar, Intressant! Sen fick jag även prova åka upp i en sån här kran som man har på brandbilar, höögt :S huvva att stå och jobba på den höjden :O Dom gör ett bra jobb! :)
Hörs!


Vi är i parallell höjd ;S


Fredag 17 September

Hej! Kvällens fest spårade som vanligt, men det var skit kul ända tills polisen kom och den slutade ;P haha. ojojoj. Etfer det skulle vi dra upp till körfältet som alla andra på en annan fest och vi hade bara en bil så jag;skrutten och Ludde stod och väntade medans dom skjutsade upp dem andra men där var samma polis och samma fältis som hade varit på våran fest så det blev inget det heller D; Stod kvar och väntade ett tag innan dem kom ner och så gick jag pecca och Ttias till han innan vi åkte ut och åkte lite bil :) aa, pretty it.
Höres!! :D


-To Be continued-


Onsdag 8 September

Hellu! Skoola idag mellan 11.00 - 14.55 SLAPPT! :D Nu ska jag ner och träna på Gold's sen ska jag till Sanna och baka äppelkaka till imorgon på redovisningen i SOMS ;) för övrigt imorgon på skolan ska vi till campus på "inspiratons dag" med en massa föreläsningar och efter det ska vi ner till Wargentin och prova på en massa grejjer. Nu ska jag dra ! Hejsvejs:.

Tisdag 7 September

HEEJ!

Idag har jag och min pojke varit tillsammans i 11 underbara månader! <3<3 Kommer älska dig föralltid mitt hjärta, Puss på dig! <3


Lördag 4 September

Hej hej! i dag har jag jobbat heeeela dagen lång och känat massa kosing :D ME LIKE!
Först i glass kirrench sen i Orrviken med att sälja remmar och tittat på en massa snygga gamla bilar :)
Ska lägga upp några bilder men jag har inte USB kabeln till telefonen här :(
Ska kolla på book of eli då min älskling har rekommenderat den STARKT så ,
HÖRES! <3

Fredag 3 September

HEJ! Tjejmiddagen idag var så jävla grym! Min nya klass är över alla mina förväntningar och jag älskar den! :D (Dock spårade det lite hos Markus det blev för mycket folk) hahah :)
Kvällen startade hos Stina och Naggan med tacomiddag, med musik och alla flickor. Sedan gick vi vidare till Markus och det var kul tills det började komma så jäävla mycket folk så då bestämmde jag coh Mattias oss för att åka hem + att han skulle upp och jobba på lördagen och var en pumsig skrutt :) <3<3
Men nu ska jag gå! hej då!

Torsdag 2 September

Sitter på skolan nu och har SOMS-Människan socialt och kulturellt, pritty booring but it works ;(
Längsta dagen idag och det är drygt som faen ! Går 8.15-15.50..... Så börjar gubben halv fyra, kan det bli sämre?!
Kanske blir stan eller gymmet efter skolan , bytte om till gymkläder igår men det blev filmkväll istället ;D haha, jag sugeR! -.-' Nu kommer Maria . hejsvejs!


TURKIET!!

EFTERLÄNGTADE BILDER FRÅN TURKIET, ENJOY! :D


GUbben på flygplatsen i Antalaya

Jag på flygplatsen i Antalaya :)

Tequila sunrise

Gubben och jag på resturang



Kleopatrastranden :)

'='

'='

MIn älskling <3

gubben som fotograf, lite suddig dock!

resturang igen :)

påväg till båtturen! :)


våran guide Calle!

BADTIME! :D

HAHA ;P

Jaq älskar dig Mattias , <3

I do love the coloure!

Poolparty!

Nybadad innan uppträdandena!

Uppträdanden :)

Höhö

Hahah! Rädd skrutt :P

magdansös

Det är svårt, trust me! ;)

Sista dagen i poolen och värmen!

Här är lite bilder från Turkiet, och nu är klockan 20.10 Ayi Aksamlar! (God kväll) :)


RSS 2.0