Dagen efter..

god morgon eller vad det blir. Känner mig så sjukt slö idag, hade skitkul hos Fabian igår men allt det roliga har sitt pris ! Ska försöka att pallra mig ner till hamnen och titta på när bror seglar  finalen. Det är segelbåtens dag idag så der är prova på segling och annat kul så kom dit om ni inte har något att göra. hörs sen !

I LOVE YOU

Hejsan ! sitter och väntar p åatt peccis ska komma hit och sola med mig förutom att det såg ut att bli molningt såg jag nu -.-' aja. Ikväll så ska jag på klassträff med London , ska bli kul att träffa alla ! Grilla korv två dagar i rad ((Y) haha. I(L)korv
Nu ska jag gå och och lägga mig... och ... sola i... regnet ?





Fredag !!

Hej , hade skitkul igår ! Var först hos elin, käkade korv och chilla . sen drog vi in till stan var på österäng, träffade lite folk och sen så flummade vi bara runt mest. Vädret var på topp hela kvällen varmt och skönt


kvällsoutfit


Martina avslutning !

Hejsan, kommer just hem ifrån en helmysig middag med familjen ! var på Marite och åt hur gott som helst, personligen tog jag lamm och en massa röror och till efterrätt glass och jordgubbar. Och gud va skönt det är att sommarvärmen äntligen har kommit till vår kära lilla byhåla ! Har svettats som en gris hela dagen och då har jag inte haft så mycket kläder på mig (y)
Imorgon blir det stressa stressa stressa .. Först avslutning 9.30, börjar jobba 11, slutar kanske vid 18-18.30. Hem göra mig i ordning cykla till odensala till kära Elihn, där vi ska grilla och FEST AAA med klassen. Och enligt dem så skulle vi in till stan efter en stund men får la se. Ska även hinna med att vara med Pecca, vars avslutning jag missar eftersom att jag jobbar ... men har köpt något extra fint till henne hoppas hon gillar det
BILDBOMB :


NY KEPAN

jag och martina


Marite

strawberries and vanilla ice cream

jag och pappa


söt syster min


älskade pappa ♥




natti ♥


Kvälls inlägg

nu ska jag och skrutten krypa ner i sängen tillsammans med Anthony Hopkins i the human stain skitbra film har redan sett halva filmtips ! Natti natti


Onsdag snart fredag !

Hejsan, guuud va varmt och skönt det är ute, LOVELY !! vill ligga och pressa men är som ingen sol .. men tänk att det är sp varmt ändå , mee like .
Idag har jag varit på skolan i , max 15 min . nödvändigt? nej. lämnade iaf tillbaka några böcker . sen så gick jag och Tessan hem och käkade lite sen drog vi ner till Granngården och köpte lite hästprylar.
Imorgon så ska vi fika och titta film nödvändigt ? nej. Ska åka ut till stallet om någon timme, hoppträning idag. Åkte ut till mitt gamla stall igår för att jag skulle prata lite med folket men det var ju ofc ingen där förutom Pölsa så stod och surrade med henne i drygt en timme :) Saknar att ha häst så himla mycket, har hittat en som jag har blivit lite smått förälskad i men men :)
förutom att jag har fetaste håret i stan så är det en skön onsdag med andra ord!

grett fett

tisdag 7

sitter och kollar runt efter allt och inget, internet är bara för underbart! Ska snart ta en kvällsprommis ner till Mattias, som vi för övrigt har 1 år och 8 månader idag den 7 juni ♥ men han slutar inte först kl 22 så ingen brådska + att det åskar som fan ! Är du rädd för åska ? Vi i Sverige ska inte klaga, i Amazonas åskar det 200 dagar om året så det så !
Jag tycker att det är mysigt när det åskar och regnar, att sitta på altanen inlindad i en mysig blå filt
Sen kan jag väl hålla med om att det kanske inte är det underbaraste vädret att gå i..
Imorgon hoppas jag på att jag börjar 13, annars kl 11. de sista dagarna som är nu innan sommarlovet är ju bara för onödiga, vi gör typ ingenting men man måste härda. Blir som en tröst att komma till stallet sen och göra något roligt !

Dagens outfit;

har även beställt hem ;


Snälla snälla snälla ♥♥

kan jag inte bara få en uns gnutta tur bara den här gången. vill så gärna, känns som att det finns ett stort tomrum i mig som bara du kan fylla du verkar så perfekt. snälla snälla ♥♥ 

Sveriges nationaldag!

Hur firade ni eran dag? Jag har iaf pysslat på här hemma, ätit jättegod mat och varit på Jamtli med familjen :) En helmysug dag alltså ! Nu ska jag sätta mig ner och ladda ner 30 days of night en skräckis, sägs att den ska vara bra men får väl se.
Skola imorogn, känns konstigt som att jag redan har lov :p blir jobbigt att kliva upp 7 helt plötsligt ! Men man är väl så illa tvungen. vet någon vad vi har för idrott ? haha, koll man har..



sillar av alla slag !

jeans+ linne; bik bok
Väska+ halsband; accent


Natti

Ska gå och lägga mig och titta på kiss of the dragon, en b rulle men det finns inte så mycket att ladda ner. den har några bra stunder ;) Jag har även lugnat ner mig från tidigare idag, onödigt att lägga energi på Uscha.

Imorgon blire iaf Cruising och eventuellt bilbingo , värsta nörden (y) så ska vi även äta myslunch hela familjen+ttias. Blir nog en helt grett nationaldag !
Natti natti alla readers

Fy fan vad jag hatar falska människor !

Är på så sjukt dåligt humör just nu ! Vill bara :@..... USCH !!!!
Man visar tillit och angagemang och så får man bara skit tillbaka , är det tacken ? "Vara en bra förebild " Lalaalal. Vill bara ha den jävla lilla gnutta respekt som alla människor förtjänar men nej nej.
Ska sluta med skiten.
Hej då !


haha


Lördag 4 Junii

Hej :) Denna lördag = Skööön . Jag har hunnit med mycket som jag velat, som att åka till stallet och hjälpa till på blåbär, sen har jat sett kung fu panda II :D Så jävla grym , smygpremiärar jag ;) MEN !! Gå INTe PÅ den svenska versionen för dom har bytt röster skit irriterande , sen är det bara grymma skådisar som är röster till den engelska bla Angelina Jolie, Jack Black mfl. Sen på em så åt jag och gubben min, en jättemysig middag och efter det blev det fest hos Jonas och sen Malmberg. jaa, that's about it. Bilder kommer sen .
peaace

Dagen efter

hEJSAN, Sitter nere och myser med mamma, gubben och Martina. ska snart äta lite leftover tårta sen i går :) Har vait hos min kära Julia och Tove nästan hela dagen och det var så mysigt ! Surrat en massa och tittat på tarzan (y) Sen på min väg hem så fick jag ett sånt sug efter att vara brun så tog ett snabbstopp och solade i 20 min ;)
Nu ska jag fortsätta slappa och om jag har tur så  åker jag till Gävle imorgon :)
God natt

Studenten !!

Idag tar bror och Sara studenten GRATTIS som fan!!! Nu börjar det strömma in folk, men senare blir det fest med Sara och Kajsa mfl!! Så jävla pepp . Höres !


student outfit


RSS 2.0