Cam'Fun




you feel provoked?


Första dagen på skolan; Check!

Ja då har man klarat av första skoldagen och det gick bra tycker jag, inte allt för smärtsamt.. Skulle vara maten isf ;) Kom hem från stallet för ett tag sen, har varit och haft min nya grupp nu för första gången och det känns riktigt roligt! Mattias är ute och nollas som vanligt, fylleskada .. hahah. Så det suger att det är jättefint väder partysugen och sovmorgon imorgon, och så är ingen pepp. Man kan inte få allt you know, men på Fredag då jävlar, och ev lördag, Ljusdal? TO BE CONTINUED. Ciao

Hello!

Idag har jag gått på stan hela dagen med sariis, samt träffade yvette och Clara. ´KÖpte mig en skolputfit på H&M som jag inte kan lägga upp då min iphone är inne på lagning... Ska iaf gå till frösön nu där jag förhoppningsvis blir upphämtad av min kära kajsa ;) Sover hos henne inatt med massa prat och mys.
Hejs

Mulet och 17,4 grader celsius

sitter hemma och vätar på att pecca ska komma förbi, drömmen nu när hon har börjat på PC :) Får se vad vi hittar på var ett tag sen man sågs. Sen har man varit ensam hela dagen då Mattias började på ssk utb idag, han var så nervös i morse, lilla vännen. Två dagar tills det är dags för mig *gulp*, nej känns faktiskt helt okej sen jag träffade sara och stina igår och fick komma på att man saknar alla :)
NU kom pecca hörsssss hörss s
todays look;
Kjol Zara
stickad tröja H&M


you didn't know yran 2011 ;



Kom nyss en från sariis, har kollat på gra...

Kom nyss en från sariis, har kollat på grave encounters en skev skräckis... Men innan hade vi det mysigt med pizza och en massa prat tack för kvällen flickor!  nu ska jag natta gubben eftersom att det är hans första dag på ssk utbildningen i morgon och då måste han vara utvilad. Sleep tight you!


Middag, check!

img_3752 (MMS)

Middag, check!


Rödön

Har hunnit med en vända till rödön med familjen och grilla,  tills regndroppar stora som små kottar föll från himmelen så vi blev tvugna att evakuera till bilen illa kvickt! lovely while lasting tough

mamma och tirnis kastade macka

cooling pappa


constant motion


glad tjej med  sin brända korv

it only gets worse from here! I can't look !


men är man hungrig så är man därför blev vi också alla genomblöt!
An everyday adventure, the days you remember. ciao!

whats left of the best

ja vad säger man, två dagar till skolan börjar och panikångesten smyger sig på.. fy fan skulle behöva en vecka utomlands innan.. Men man får göra det bästa av läget, har haft en jätterolig helg med mattias, hans bror johan, bard och anette. Måste se de små guldkornen i vardagen. Som att jag ikväll ska till Sara och titta på film med henne och Stina, vi har bara setts enstaka gånger på somarlovet så vi har en hel del att prata ut om !
Bilder från en underbar kväll på Kapten Cook igår:

lik mor och son-bild!

Bard fick vara med på ett hörn


godaste hamburgaren i STAN !


Elvis kom och gästade oss, skön gubbe! och till höger har vi Johans frus syster, såå himla duktig sångerska!

vi är glada männikskor!

löördaag


ny ringen H&M


Sitter hemma hos pojkvännen och peppar inf...

Sitter hemma hos pojkvännen och peppar inför en god middag på Kapten Cook ! Blir grett, bilder kommer imorgon 


You liike?

img_0048 (MMS)

You liike?


Yo! Nu ska jag ner på stan och kika vad de...

img_8073 (MMS)

Yo! Nu ska jag ner på stan och kika vad det är som händer på Stortorget, leta jeans och se till att få Mattias klippt! Ikväll blir det Kapten Cook med sällskapet som är på besök samt uppträdande av Mattias brors frus syster, hängde ni med? Haahaa . Ciao


Mysigt att träffa min kära kajsa ikväll få...

Mysigt att träffa min kära kajsa ikväll få prata av sig lite, tack för att du finns vännen. Däremot finns det skit folk här i Östersund som tar andas saker, blev av med tre silver ringar som jag glömde en kort stund på Statoil toan (raggarn) fel att lämna in dom i kassan?! Jävla idioter är så sjukt besviken just nu.. Skriver mer imorgon. Sov gott


Hellu! Nu är jag snart framme i östersund,...

Hellu! Nu är jag snart framme i östersund, har varit en varm resa och utan luft ! Hur jävla kvavt som helst..


Tänk att resan ner hit till gävle var som ...

Tänk att resan ner hit till gävle var som en dröm, helt tyst på tåget, vi var i tid och det gick hur fort som helst. Nu står man här på stationen och väntar har knappt sovit något tack vare min kära mormor, det finns inga lediga sittplatser på stationen ute och tåget är nu 20 min sent. Yeeey!  fml.. Men jag har ju iaf vänd tillbaka på dygnet nu innan skolan börjar för jag kommer somna ovaggad ikväll. Ciao


Nu sitter jag på nian och ska käka en bit ...

Nu sitter jag på nian och ska käka en bit middag innan jag beger mig till mormor. Har jobbat i ca två timmar idag på purpur checkar av mer arbetserfarenhet ! Sen är miljön otroligt inspirerande med alla färger, man får en och annan ide till vår lägenhet! Köpte även en fin sak till gubben min som jag inte kan skriva vad det är än men när han har öppnat sÃ¥ ska ni fÃ¥ se  nu ska jag ägna tid Ã¥t min mat! Ciao


God natt gävle! 

img_0193 (MMS)

God natt gävle! 


Sen middag men gott var det! Jag och Freja...

img_4130 (MMS)

Sen middag men gott var det! Jag och Freja (mest Freja) ;) kycklig gryta med ris a la girly:


Sitter hemma hos fam Oldeen och ska snart ...

Sitter hemma hos fam Oldeen och ska snart börja med the dinner. Blir något spännande men vet inte vad ännu! Ciao


God morgon! Sitter nu på tåget påväg till ...

God morgon! Sitter nu på tåget påväg till Gävle ska ner och hälsa på mormor mfl i nån dag och sen får jag förhoppningsvis åka hem med Mattias bror på fredag :) hörs senare!


Tisdag, tisdag och tisdag

ja vad gör man på tisdagar egentligen ? Jo man njuter av det vackra vädret om det är möjligt vilket det har varit idag ! Där satt jag och njöt med pecca och fabian i det soliga vädret helt fridfullt och njöt av min french i solen, när en jälva fågeljävel sket på mitt ben!! Så jag tog fram min luftpistol och knäppte den jävlen ! Nu sitter jag hemma och tittar efter sista minuten till gävle imorgon blir skönt att åka en sväng! mormor behöver dessutom stimulans så får ta med mig henne ut :) här kommer det lite bilder från igår.
minnesgärdet ;

min underbara pizzafamilj, och jo mamma är också det men inte med på bilden!



huuur söt? Jävligt söt ! våran nya shettis i stallet . bara tvungen att flika in en bild

hahaha, jag är kär faan vilken cool gubbe som kom på denna ide, såg den häromdagen när den var i land men nu var den ute och det gick undan ska ni veta ;) haha.
Nu ska jag gå upp och packa och sen gå ner till gubben min. Puss

Tisdag och fint väder (y) troligtvis så bl...

Tisdag och fint väder (y) troligtvis så blir det gävle imorgon blir roligt hoppas på bra väder där med ! Mer detaljerad uppdat senare. Hejs


Kom ut ur sovrummet till det här, framduka...

img_1330 (MMS)

Kom ut ur sovrummet till det här, framdukad frukost :)


God morgon! Det är fin väder här i ösd och...

God morgon! Det är fin väder här i ösd och redan 15 grader i skuggan, sweet! Så slänger på mig träningskläderna för att ut och gå en sväng vår härliga .. Miljö? Sen har jag nog bestämt mig att våldgästa pecca på en solsting eller liknande... to be continued..


Äta ute dag idag! Lunch stalles, middag da...

Äta ute dag idag! Lunch stalles, middag daffys, sist men inte minst trogna McDonald's . Kommer skita snabbmat i en vecka! Haha.. Nu ska jag packa ihop så åker vi ner till ttias och sover där inatt. Ciao!


Har träningsverk efter att ha gått 1 mil i...

Har träningsverk efter att ha gått 1 mil igår så nu blir det att gå betydligt oftare, träningsvärk efter att ha gått? Inte konstigt att jag väger så lite som jag gör nu har ju fan INGA muskler kvar!! Usch, och det suger inte mindre av att inte kunna träna mer än så här på ytterligare 4 veckor.. nu skiner solen, jag har bra musik och jag är ute och går life is good after all !


Monday; Casual

img_7992 (MMS)

Monday; Casual


God måndag! Sitter kvar på starlanders eft...

img_2120 (MMS)

God måndag! Sitter kvar på starlanders efter lunch med gubben. Ska så småningom gå en sväng på stan och se om jag hittar något!bild på min pasta frutti de mare att rekommenderas!


En Apelsin mask avslutar denna vecka som h...

img_2141 (MMS)

En Apelsin mask avslutar denna vecka som har gått sjuukt fort, fattar ingenting.. Imorgon ska jag till jobbet för att se hur förra veckan blev och surra lite med chefen. Veckans filmtips: "Hanna", handlar om en 16 årig tjej som bor med sin pappa mitt ute i skogen och han uppfostrar henne till att bli en kallblodig lönnmördare, genre thriller/action.  Nu blir det. Harryboi, sleep tight!


Underbara söndag!

Idag har jag gått en mil, nyss ätit mig mig proppmätt och om jag orkar ska jag försöka städa ur garderoben.. Om jag orkar alltså. Funderar på att åka ner till gävle en sväng nu i veckan är så sugen på att komma bort en sväng. Nu vankas det blåbärspaj och biltvättning. Ciao

Det blir fin middag ikväll med egen odlad ...

img_8687 (MMS)

Det blir fin middag ikväll med egen odlad potatis, blad spenat och rödbetor! Yummy


God morgon!  Det är helt underbart att det...

img_9259 (MMS)

God morgon!  Det är helt underbart att det är sol och fakiskt varmt här i denna lilla håla! Ska ut och powerwalka nu med mamma då det är den enda motion jag klarar av för tillfället. Ridning blir det tidigast om 4-6 veckor, fuck My life!


Ensam med mina tankar i mörkret .. Kan int...

Ensam med mina tankar i mörkret .. Kan inte sova fast klockan börjar närma sig 3! Ligger och tänker på allt och inget, det kommande läsåret, om vi får någon lägenhet, färga håret ja/nej (snarare fräscha upp), jobb, pengar. Allt mellan himmel och jord helt enkelt. Ska försöka att få blunda en stund nu måste vända på dygnet då skolan börjar om 1,5 vecka!!! :o sov gott ni alla!


Gävle Sthlm nästa helg?

Märkte igår att det bara är drygt 1,5 vecka tills skolan börjar fick liiite smått panik trodde det var längre.. Vart tog sommaren vägen? Tror jag får ta mig tiden att sätta mig ner och gå igenom sommaren! kände därför att jag jag måste få komma iväg en sväng till innan skolan börjar så att jag är helt uppfräshad och utvilad och då skulle det ju passa ganska bra att åka ner till gävle i några dagar för att sen hamna i Sthlm den 29 och gå på movits & kapten röd! Vill see, någon som är sugen att åka med ? Ska vara social nu när man är bort bjuden behövde bara skriva av mig lite om mina funderingar, ciao Bella

Go lörda' Ska börja ta upp bloggandet nu i...

img_8581 (MMS)

Go lörda' Ska börja ta upp bloggandet nu igen! Wiihoo! Har nu avklarat två rätter av tre, only thing remaining is the lubster, Yummy!  Kom hem från fabians stuga gårdagen fångst gam'gäddan, eeak!


Bortbjuden på kräftskiva med familjen och ...

img_4080 (MMS)

Bortbjuden på kräftskiva med familjen och denna outfit klär denna kväll! Pussen


RSS 2.0