Packar !!

Åhh livet är underbart idag, ska äta god middag med familjen håller p åoch packar inför cypern yeeey ! Solen skiner. Är hungrig dock ;) Men det ändrar vi snart på (y)
Har så himla mycket nya fina kläder som jag ska ha i utlandet och värmen, gubben har ju köpt en ny camera så jag kommer att ta en massa bilder och lägga upp på bloggen när jag kommer hem !
Måste sätta mig och plugga lite nu även fast doktorn sa att jag inte bör men måste juue , han skulle kanske ha skrivit ett läkarintyg till mina lärara "-Matilda Lider av hjärncellerbrist, låt henne vila från allt pluggande tills hon känner för det (which means NEVER). hon kan annars bli överhettad och det kan leda till härdsmälta i hjärnan."
Aaa faste nae.. Men ska sätta mig ner en stund i taget får faktiska inte koncentrera mig längre stunder efter i måndags, min hjärna måste vila.
Höres!

Måndag !

Nu ska jag snart ut och premiösköra moppen :D Längtat länge nog nu ;)
SKa fört köpa ett matteblock sen till stallet, förhoppningsvis så kommer tittut till ås ! Hoppövningar med Theresa är alltid lika roliga ;) Håller på och provar kläder för fullt inför tävlingen på fredag, ska bli så jävla roligt :D KOmemr lägga upp bilder på hur jag ska se ut ;)
Hörs ! :)


Visst ät pappa snygg i sin nya hårfärg? ;)


Onsdag 13 april

Sitter och pluggar lite nu på morgonkvisten, är så himla stressad över allt just nu.. Vill så gärna allt men man måste göra prioriterningar! känns skönt att halva veckan har gått så att det inte behöver vara såhär för alltid :) Vill till solen och värmen idag  ! Tur att jag har en liten gubbsnutt som är bäst ,
Börjar 11 idag så ska fortsätta plugga lite så höres vi senare. hejs

Måndag : Rida

Hej ! Sitter hemma hos gubben och tänkte plugga men har ingen ork.. Skulle behöva det då jag fick tillbaka rvå inlmningsuppgifter som jag inte var riktigt nöjd med ... Så måste alltså göra OM !
Fått veta att jag har två nationella samma vecka som jag är bort men det är väl lugnt, eller ? *suck* Känner att pluggandet börjar svikta lite lätt, är så less. Så visar det sig också att ett papper vi fått som jag redan har gjort + Lämnat in är helt fel det som står, och på råga på allt så har vi tre olika lärare som ska bedömma, detta kommer inte sluta lyckligt !!!


Fixar fest !

Sitter och fixar en massa inför festen på fredag ! mycket som ska göras lite tid, skolan börjar ju faktiskt imorogon ! :O
Vil latt det ska bli perfa ;) Men vad ska jag ha p åmig ? ;O Måste shoppa mera .. Kanske kan ha mina nya skor som inneskor ? Jag får titta vidare på den punkten.
Nu ska jag och Mattias ner och köpa rekvisita. Höres !

Fredag -LÖrdag

Har haft det super i helgen och påvägen hem hämtade jag ut paket :) Dock var mina skor försmå så har beställt ett par nya andra ! Det var jättemysigt i antons stuga i Borgvattnet, va har spelat spel pratat och umgåts framför öppna spisen :)  Nu sitter jag och planerar för gubbens 20 års fest ska bli bäst, eller ? ;)
Ska ta och böra sola snart så jag inte bränner mig när jag kommer till cypern . Longing for lullaby
Åhh en jätte bra låt kommer här, natti ♥

Evryone – Millions


H&M, jag har beställt där flera gånger men de två sista har jag fått leveransen p åen vecka, gillas !


Fredagsmys !

Hello blogreaders! Idag blir det stressa stressaa , vi åker runt 2 och det är mycket som jag måste göra innan, packa, handla , gubben ska klippa sig, springa ner på stan. har hunnit ... Duscha :D ser inte så ljust ut !
Men jag har handlat det viktigaste redan: GODIS, CHIPS, POPCORN yeey . Och frukost (i)
Vill ta med mig datorn så det kanske kommer upp lite pics ikväll redan vem vet? ;)
Nu måste jag stressa stressa en stund . hej hopp kanin snopp

Torsdagkväälll

Sitter hemma hos gubben har nyss varit och skitit, men nu tittar jag på familygay !
Varit och handlat lite inför vår lilla weekend i Antons stuga, har börjat lite lätt på godiset ;) 
Kommer bli soft som fan i helgen ! 
 
Jag just nu puss


Håhå jaja.

Hej hej :) Nu sitter jag och pysslar lite inför att gubben kommer hem, ska mysa extra ikväll då vi har varit tillsammans i ett och ett halv år idag ! ♥
Hade sista praktikdagen idag slutade kl 12, jätteskönt ! Men det kommer bli en tuff tid framöver med mycketmycket plugg.. Sitter och pluggar lite nu faktiskt :O
Åhh längtar bara bort till cypern men nu är det bara tre veckor kvar ;)  och det kommer hända mycket innan så tiden går fort, gubben fyller ju 20 nästa fredag, tävling bräcke, hundvakt jobba, Fullt upp helt enkelt !
Vill verkligen jobba nu framöver skulle ha jobbat i helgen men blev inte så .. jaja
Imorgon åker iaf Jag gubben, Anton, Emma, JOcke, Ellen och JOnas till en Antons stuga ska bli jätteskönt ! KÄka god mat, spela spel, förhoppningsvis kunna sola hela lördagen ?! Ser dystert ut nu men det spricker nog upp ;)

Ska plugga klart nu och sen kila ner på stan, chiao!

Söndag 3 april

nu är det bara 28 dagar kvar till vi åker ! haha nej jag  bara skojja ;)
Sitter på gubbens rum och pluggar lite, skulle egentligen på "modell för en dag" men har så himla ont i magen ..
Plus att mitt öra bultar och är svullet, så känner mig inte så himla fräsch !


Sitter och tittar på en massa bilder också på cypern det är farligt sjukt hur mycket jag längtar !! nunununu ;)
Nej men jag får nöjja mig med att internetshoppa sommarkläder ♥♥

kompletterande:



+


Lördagkväällll

Helly ! Sitter och pluggar , va på stan tidigare idag med Pecca och Vida. Shoppade lite sommarkläder blev ett par solglasögon och en vid skjortväst! tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder senare. Jag längtar så mycket till solen och stranden, får ta och lugna mig lite ! NU har vi i allafall bokat flygbiljetten ner till sthlm och det blir på fredagen den 29 april, så vi hinner med en liten mini weekend i sthlm också (y) Får spara ihop lite så jag kan shoppa vidare där ! hah.
Ikväll så ska hela sällskapet hem till Kajzaa chips och dipp för hela slanten :)
Pussen .


Mina nya glasögon BTW!!

Mysfredag!

Hello :) Sitter med Fabian, pecca och gubben äter chips dipp och godis, tittar på animal planet HD. GÖTT!
Har beställt en massa somriga kläder från H&M Men SUG så fanns inte min body som jag la upp tidigare i rätt strl så det sög .. Men hittade annat som kompletterade (y)
Längtar som faan , åker till Sthlm 29 april :)
Ha en bra fredag cus i have!

Blev bla:
 
Mee like ,


RSS 2.0