Gruppboende

Go'kväll! Dagens praktik var bättre men inte bra, skulle inte kunna jobba på ett gruppboende. JAg kräver mer action! jag vill att det ska hända saker. Är iaf Ledig imorgon och på torsdag, YEEEY!! :D
Så imorgon blir det plugg óch så tänkte jag åka till stallet tidigare och hälsa på och se hur det ser ut i mitt gamla stall efter renoveringen, ska bli kul! :)

Julpyntade med mamma och Martina också, jag är i sån julstämning. Tycker att det är så mysigt när det är mörkt ute, alla lampor, ljusen och snön och kylan. <3 Mitt rum blev så himla fint, mysigt! :)



Ser ni mina söta snögubbar? ^^,


Snart reser vi!

Kanditater:
Hurugada, Egypten




Sharm al Sheikh, Egypten




JAG VILL TILL SOLEN OCH VÄRMEN NUUU! <3<3


Tisdag 30 November

hejsan! Idag så börjar jag 15.20 och gubben åker strax till jobbet så jag blir ensam :(
Igår red jag maxen och vi hoppade, det var skiit kul! men lilla gubben blev så trött att det bokstavligt droppade svett från hela honom och han kunde knappt gå, stackarn ! Jag har iaf börjat handla julklappar jag mysigt med julen! :)
min mest gillade julklapp (till mig själv)


Sexxy! <3

HÖrs!


Tisdag 23 Nov

Hej hjej, kort inlägg ska bara borsta tänderna så dom blir blanka och fina och rena sen så drar jag iväg till praktikplatsen min! idag ska jag få julpynta, myys! :) Hörs!

Måndag 22 november

Hej! idag började min första praktik dag, och den var super! har en jättebra handledare som är hur mysig som helst och det är toppen! (Y Imorgon ska hon och jag pyssla och julpynta :) Ikväll blir det stallet och sen hem och mysa med min skrutt som jag har varit utan hela hejgel, usch och fy !
Puss !

11 November=BIRTDAY! :D

Heej! Hade min bästa födelsedag någonsin  igår fick superbra presenter och hade supertrevligt sällskap och ALLT var bara så jäävla bra!! Festen var så jävla rolig och stämmningen var på TOPPPP!! :D
Tacck alla alla alla för att ni gjorde min dag! :) PUSS OCH KRAM på er! <3<3


min nya data som kommer inom kort!! :D 
Älskar min mamma och pappa! <3<3 


RSS 2.0