Torsdag 26 November

Hejsan! idag har jag fått min nya mobil :D Samsung S5600 toutch ;) me liike!
Sen drömde jag värsta mardrömmen inatt :( var ledsen hela morognen... Älskar ju dig så mycket!
Och imorgon så bär jag Mattias, mamma, Martina och Ludwig till Gävle :) jag har längtat jätteeläänge, så himla mysigt att få vara med min älskling heeela elgen ! :)
kl 17.00 åker vi för er som undrar ;)
Men nu MÅSTE jag sova, hörs!
PUSS. <3


Vecka. 47

Halloj! Jag har varit JÄTTEdålig på att uppdatera bloggen denhär veckan, men jag har inte haft tid typ :P
jag har varit mycket i stallet,pluggat och varit med min älskling!
Och eftersom att jag har fått börja rida Oden tre dagar i veckan så blir det ju ännu mer i stallet.. Det betyder mindre tid för plugg och Mattias, det är ju inge bra :/ men det är bara fram tills han blivit bättre och så .

Lördag:
Idag har jag haft my beloved Princess Party det var skiit kul! Först var vi hemma hos mig och åt Middag sen lekte vi skattjakt, efter det sharader och sen blev det ner på stan och se 2012, helt okej film värd att se! Efter det kom min prins och hämtade mig på sin ädla springare. Åkte hem till mig och bytte om sen til Torvalla och åkte lite hit och dit :P
och eftrsom att jag var tvungen att kliva upp 7 idag så åkte jag hem tidigt


denna snygga bild är på mig, therese och julia efter att jag har sugit av min birthpresent ;)

Söndag:
Idag ar jag varit på Tanne och ridit Pay and Jump 80 cm, jag Red på Black Henry, 4 fel. Men för att vara första gången jag ens har suttit på honom så är jag SKIIITNÖÖÖJD! :D

Ska vara med Mattias sen, han ska nog sova hos mig så det blir ju underbart eftersom att jag älskar honom :)
Nu ska jag klä på mig och borsta håret, ommer just upp från badet ;) lovely!
Hörs, Puss.<3


COOLT ELLR VAD?!

Fatta coolt! :D


Lördag 14 November

hejsan!, glömde berättaatt jag tävlade på Tanne idag med Ojessi! Kom 6 1v 9 tror jag vägrade två gånger på femte hindret och ´tredje gången hopppade hon men rev hela XD Men för att vara typ första gången jag hoppa henne så är jag Vääldigt nöjd :) Hon var hur spänd som helst , söt hästen! Jag hade både Pappa, Mattias och Rebecca som var där och tittade det uppskattar jag mycket, speciellt att jag hade pecca backstage och peppa mig ;) JO!!, Igår när Anders och Katrin var här och åt middag så skulle vi tända en brasa då ramlade det ner en död kråka! Pretty grose!!! haha, XD


Helg med VÄÄRLDENS bästa pojkvän!

Hejsan, idag har jag sovit med min älskling hela helgen, han hos mig fredag-lördag och jag hos han lördag-söndag :)<3 Älskar dig!  Och på fredagen så fick jag en huur söt överraskning som helst! När jag var på Tanne ch red så hade han varit här och lagt min födelsedagspresent i mitt fönster med både kort och en lapp, jag blev så kär! Säger ju att han är världens bästa pojkvän,
kommer aldrig att lämna dig,! <3




Nyss var vi uppe på lillänge och tittade på en ny mobiltelefon till skrutten för hans är skev ;) Nu sitter jag hemma och ska plugga för att jag har matte-prov i geometri i morgon, vilket jag suger i ... aja, wish me good luck! Sen ska jag titta på The Happening med Ttias :) Me liike!
Hörs, Pusss. <3

New love in town-Europe! <3

 

 


MIN DAG IDAG! 11/11

Hejsan! idag har jag varit på skolan och inte gjort så mysket, sen hade jag utvecklingssamtal ganska bra faktiskt :D sen ska jag ner på stan med min pappa och köpa ett par skor :)<3 Sen bär det av till Peccadarling, och sen när Mattias kommer hem så ska vi hem till mig och äta middag vid 20.00 tiden, så myysig dag :)
Och nu innan jag gick från skolan så märkte jag att skolkatalogen hade kommit till ågon i klassen så nu vet jag hur jag ser ut där, typ första året jag är "nöjd" med (det är bara för att det är min dag i dag) :D
Så nu ska jag sitta vid datan tills pappa är klar med offerterna :)
Hörs! hoppas ni får ha en bra dag som mig ni också ;)
PUSSSSSSS.<3


Tisdag 10 November

Hejsan! idag har jag varit på elevrådsutbildning på Folkets hus, heela dagen! det har varit jätte bra och inspirerande. Jag har lärt mig och fått massor med nya idéer som jag ska föra vidare! :) Sen har vi fått god mat, vårrullar, kycklingspett och ris, Fikat macka en gång och kanelbulle på morgonen :D mums mums :)<3

Vid fyra ska jag vara med Mattias en sväng och efter det ska jag till skolan på tacokväll. Ännu senare på kvällen blir det nog skräckis med Mattias och kompani :)

Sen om inte alla redan visste det så fyller jag år I MOROGN, 15 år , BYXMYNDIG :D inte för att det spelar ngn roll men ;) hahaha, nu ska jag skriva min idrottsplanering så hörs!
Puss. <3


En månad idag! :)

Hejsan, inatt sov MIN älskling hos mig , ska göra det inatt också, myspys! <3
Idag har jag och Mattias varit tillsammans i en månad, hoppas det blir mångamångamångamånga fler!!
Vi har "firat" dagen med att gå på stan, och nu ikväll kl 21.00 ska vi bowla med; Julia, Ida, Mattias, jag och kanske Julias pojkvän Johan :) det blir kul!, sen ska vi kanske ut och glida eller något. Sen blir det hem och titta på Paranormal Activity, alla som jag har hört sett den säger att den är sjukt läskig! så upp till bevis ;)
Hörs! Puss. <3


Fredag 6 November

Hejsan, idag har jag varit på skolan coh haft spanska och SO kulkul, ville bara meddela alla att jag fick VG på Spanskaprovet! Happyface! :D efter skolan koma Mattias och hämtade mig och åkte upp till mig, fikade lite sen åkte han hem och jag till stallet :) Vi hade ingen ridning utan det var teori, var fett sugen på att rida men det var väldigt intressant teori så det var kul. Funderar på att anmäla mig till Km i hoppning på tanne nästa helg men jag vet inte hur jag ska göra´... måste anmäla mig senast i morgon isf :p Grejen är att jag har bara hoppat en storhäst, Pacharan, och eftersom att han är ganska populär så lär ju alla vilja ha honom, så det är ju bara att glömma ;( det löser sig nog ;)
Efter ridningen var jag med Mattias och vi tog det lugnt, sen åkte vi hem till Jonas och tittade på film Tsm med Adde, Simone och Denise :) åkte ut ett tag efter det, sen hem och sova :)
Puss. <3

Onsdag 4 November

Hejsan, idag har jag gått i skolan och haft spanskaprov  det gick sådär :) 'Sen var jag och gymmade på step in, jobbigt! Skakar i hela armarna nu, hade boxning. Nu sitter jag här med älskling :)<3 men vi ska åka snart ;)
Hade! Pusss. <3 

Tisdag 3 November

Hejsan!
Igår började jag min Nyttig stil :D (jag ska iaf försöka)
Jag har inte ätit godis varken igår eller idag! ojoj :D sen äter jag som man ska och inte småäter ;)
Jag hoppas det går bra peppa mig!
Sen slutade jag 13.40! hur skönt somhelst. Sen efter det så åkte jag hem och Var med Mattias :) Var med han hela dagen , men nu kom jag hem för att jag måste plugga till spankskaprovet imorgon, hade gärna legat kvar hos han och tittat på Year one! Det jag såg av den var jättekul!!! :D
Juste, jag hade svenska redovisning idag, det gick sådär, men med tanke på attjag gjorde klart den igår så var det väll bra :)
Sen måste jag kliva upp tidigare än vanligt imorogn för måste på UM innan 8 så jag får första lappen i kön..
Ja , det var väll det. :P
Nu ska jag pluggapluggapluggasova.
Höres ! puss <3

Min nyttiga frukost! me like it fett gott,: special K, fil och banan! yummieyummie <3



                (orginalet är bättre medn den går inte att bädda in)


RSS 2.0