Måndag

Hej, jag vet att jag har sveriges tråkigaste blogg för tillfället men jag har inte haft tid att uppdat..
Har varit på stan en sväng idag med Pecca och köpt en tröja som det visade sig vara hål i , ska gå tillbaka imorgon och se om jag ikan byta den fast den var på rea! Nu är det bara tre helger kvar innan mormomr fyller och och helgen efter det är det bröllop! Ska bli så kul att vara lite lång ledig i sthlm :)

Ska bli bättre på att uppdatera är bara för trött för att vara social nu så ska krypa ner med gubben min :)
Natti natti

Torsdag 27 jan

Sjuukt dålig  uppdatering, jag vet! Jag har varit hos Kajsa hela kvällen och umgåts mysigt, alldeles för länge sen sist! Ska gå ner och fika med gubben nu, jag äter fan bara mer och mer , måste sluta äta annars så kommer det sluta med att jag rullar fram!! Blir utgång imorgon, måste springa ner på stan en snabbis först med Pecca och se om jag hittar något fint att ha då grabbarna blir 20 år! annars blir det någon trasa ur garderoben (n)
Jobb på Lördag ist för tävling men det känns skönt att börja tjäna pengar igen, speciellt när man trivs så bra på sitt jobb som jag gör! :)
Sk springa ner nu till gubben så han inte behöver äta själv! Pussen

SJUUKT rolig http://www.youtube.com/watch?v=l4EDs4NvMxk

Söndag 23 Januari

go lunch ! Sitter och tittar på TV för första gången på länge känns det som. Var på väg att dra och träna men kollade öpettiderna och Gold's öppnar inte först 14.15 och jag var klar att gå 13.15... Så då tog jag en prommis hem från tussen och nu sitter jag här! 
Är jättenöjd över dagen igår och det var jättekul att det gick så bra :) Ska peppa nu inför nästa helg då det är hopptävling :D
Borde ta och plugga lite nu men jag är inte så sugen, trött faktiskt fast jag inte borde vara det :/ kanske ska ta en powernap :)
tror jag gör så !
 
Monami LB:1, Ridskolemästare

Oden LB:2. 2a

Drar till Sariis på födelsedagsfest! :)


Fredaag ! :D

hejsanhoppsan ! bättre humör idag trots att vi har hart matteprov, gick ganska bra faktiskt :) NU kommer gubben strax och hämtar mig så ska vi åka förbi granngården och titta efter ett par vita ridbyxor, kunde inte ha dom jag skulle få låna.. :( Sen så ska vi ut till stallet duscha Oden och sen hem och göra oss i ordning. Sen blir det födelsedagsfest hos Sariis ! :)<3
Hörs puss en

Äntligen snart helg + pengar

Åhhh, är på så jävla sjukt dåligt humör idag... kan vara liiiiite Pms också, en brud med hett temperament gillar vi! eller?

Matteprov imorogn och 1000 andra saker känns det som stressa stressa, Kan jag vara nervös inför lördag? hoppas pållarna sköter sig och är duktig :) och att jag  inte glömmer programmet kan vara en fördel? ;D 
Ska sätta mig och plugga bajsmatte nu och jag som tänker läsa C och detta är A? haha, jag är ett litet skämt jag -_-' sitter iallafall i mitt ombonade mysiga rum så jag överlever ♥
Pussen

Onsdag, dagen innan torsdag...

Idag har det varit en rätt så bra dag faktiskt, även fast jag kom 10 min sent.. ;) SYV har varit hos oss och informerat om vilka kurser som vi kan välja som i-val. Har suttit och tittat över det hela och det lutar mot MaB och Etik och livsfrågor (SOMS). Ridit har jag hunnit med också men när jag red ut Max så höll jag fan på att frysaihjhäl hade glömt täckisar smart som man är ... Så ett varmt bad fick välkomna mig hemma! =)
Imorgon är det torsdag, veckans värsta! huvva, måste sova tidigt så att man överlever!
GodNatt! :)


var på Jysk och köpte ett nytt överkast och en filt, fattas bara lite guldiga kuddar och guld/lila gardiner!
Muums!



Måndag 17 Januari

Hejsan! Idag så har jag gjort absolut ingenting förutom skola. Joo lagat mat tonfisksallad, mums !
Ska snart åka till stallet dressyr idag, ska smygträna programmen på framridningen ;)
Skulle åkt med mamma till Jysk och kollat på lite småsaker till rummet men det blir nog imorgon med gubben istället ! Ska köpa ridbyxor också .. Allt har sin tid :I Har hittat en så jävla söt häst som jag vill ha men så lär det ju tyvärr inte bli ... är så sugen på att ha egen häst igen, men man kan inte få allt man önskar sig :/ 
Aja måste gå och byta om nu piusss
 


söötnos!


Det regnar ute...

Hejsan, jag är begravd i läxor men jag har absolut ingen lust att göra dom och det regnar !! Brukar känna mig pluggsugen när det är dåligt väder men varken igår eller idag.. Ska plantera om en växt nu osm jag ska få ha i mitt rum, och sen ska  jag göra maten... Var ut i stallet en snabbis och red monami och det gick väl sådär, gjorde det mer för att träna programmet för min skull :P Ska höra om jag kan ha henne både nu på måndag och onsdag så jag får rida igenom henne. 
Och så är jag jättehungrig heela tiden men kan inte bara gå och äta HELA tiden, åt ju så himla mycket frukost så borde inta vara det! Är veckan i månaden iofs. haha. Åhh appro på det , hade så sjukt ont i magen igår så då gick gubben och värmde rispåsen åt mig så la han den på magen, jag har världens bästa pojkvän
Pussen


mensvärk ..

Fy fan vad jag har ont i magen, ska lägga mig ner och vila lite. Var tvungen att springa ner på stan en snabbis och äntligen hittade det jag letade efter. Har gjort två fynd idag, chips och skor (y') blir hemma nu tills efter maten och sen ska jag och några till stiina och kolla film och ta ett glas vin, mysigt ! :)
MÅste nog ducsha först så jag inte skrämmer någon med min personliga doft ;^) nej ,  men snarare mitt hår haha.
SKönt att vara klar inför bröllopet, ska boka biljett nu åker torsdag 24/2 hem måndag 28/2, skönt att vara ledig några dagar som en liten minisemester ! LÄÄNGTAR tills jag får träffa Mattias bror och hans flickvän/fru !!


Nystädat ♥


Mellandagsreafyndsomjagköpetidag :D


mums ! men måste vänta till efter maten ;/


LÖrdag städdag ?

Godermorgon ! Här städas det för fullt, det kommer bli kliniskt rent i heela huset mamma och pappa städar nedervånigen och jag mitt rum, det är väl rättvist ? :D
Igår kväll så var jag ut till Hismofors (krokomtrakterna) och var på "fest" snarare massa för fullt folk som ramlade runt, och hade dom inte hittat en kille att hångla med tog dom bästa tjejkompisen och gjorde det på scen inför alla . yeeey .. Vi var väl där i ca 45 minuter innan vi åkte hem igen käka chips och titta klart på megamind :)
Idag så kommer det bli en lugn mysdag, jag ska först städa rummet, boka biljetter, plugga, och äta mera chips, måste nog gå och träna därför ! Skulle vilja byta gardiner och köpa något fins överkast att ha till sängen men vi får se vad som hinns med.
Därför kan jag inte sitta här och skriva hela dagen , har mycket att göra idag !
Hörs senare, pussen

 


min städarmin och städfit


Jag älskar mitt liv ! :)




och min webbcamera ! hahah


MIn ring gick sönder ! :(




Aja man får se det positivt, nu kommer jag inte fastna överallt ! tur den är snygg ändå ;)
Sätter mig och pluggar nu lite innan jag ska vara barnvakt :) Blir nog utgång ikväll iaf, ska till hissmofors i Krokom men det blur en lugn kväll och nyktert !

FredagsOuTFIT !



ha en bra dag !


Inte god morgon ..

Åhhhh, jag är så himla trött idag, inte sovit ovanligt lite utan jag är bara trött :( Sitter och äter frukost nu till spotify och ska snart klä på mig. Hatar att börja tidigt ! Sen efter skolan ska nog jag och tussen min gå hem och sova lite ? ! :) Äta lite dumle kanske mmmm : )


MMM keeseoo <3<3


Torsdag 13 januari

Hejsan ! Torsdagar är den värsta dagen på heela jävla veckan. VI börjar 8.15-15.55 och att det Nästan barabarabara är tråkiga pluggämnen ! Åkte direkt och träna efter skolan en snabbis spran i 30 min ca och sen åkte jag till Pecca's place :) Vi åt mat sen startade vi baka kärleksmums bara för att vi är så kär vi båda ;) 
Gubben kom nyss och hämtade mig och så fick jag en såå söt överraskning av mitt lilla charmtroll : 

 
älskar dig Föralltid <3

Jag som älskar godis och att imorgon är det fredag !! :D Appropå fredag så ska jag sitta barnvakt till de sötaste på jorden från 17.30 till ca 22.00 :) kan ta med mig lite dumle och bjuda på ;)

Komma ihåg saker :
Plugga; vård, medicinsk grkrs, SOMS, ENG
Hitta ett par svarta klackskor
ladda busskort
Köpa anteckningsblock+fler pennor
Schampoo

NU ska jag bara duscha och sen så blir det dumma mej :) Pussen !

sovdax!!

Hmmmm...
VS

Ska jag plugga och gråta eller slappa och skratta...
Slappa och Skratta, en glad tjej osm jag såklart! ;)
Megamind


Beställt från H&M:





 Nu fattas bara: ett par svarta jeans, och ett par svarta klackskor som jag kan ha på bröllopet till min beiga outfit !


Stressa stressa !!

Idag så är veckans skönaste sovmorgon och den stressigaste dagen. Slutar kl 15.25 och ska vara på bt 15.55 för min hopplektion börjar 16.30 ! Så måste skynda he3m och slänga i imig något, byta om och gå ner till stan yeeey ... AJa, jag hann för jag fick gå lite tidigare :) Lektionen gick skiit bra, vi jobbade med sitsen och mjukgörande för hästarna, samt lite mer hinder. Hoppade fyr-kombination som  Oden tyckte va lite suspekt, 1 vägring och så bröt han ut en gång men sen gick han som en klacka ! SÅ jävla gosig häst, har anmält mig på honom i klass 4 på hoppningen (90 cm) och LB:2 i dressyren. Och monami i LB:1 an också, till att plugga program nu då :) Exiting :D

NU ska jag och martinis beställa från H&M see yah!

Åhh åhh, jag och mamma har äntligen kommit ihåg att köpa keso så imorgon blire knäckis och keso mmmm !♥♥

Tisdag 11 Januari

Nu har typ halva veckan gått och det är skönt, börjar 11 imorgon onsdagar är bäst (y')
Har varit sååå duktig idag, aa fast nae.. Eller iofs nästan två, presterat bra hela dagen och varit och tränat gick i en sån där trampmaskin med spakar i lite över en timme, brände 703 kcal! :D 



Ska försöka göra det varannan dag, men det blir som inte att jag tar mig tiden eftersom att det är ganska mycket i skolan och hästarna. Fast det har varit ovanligt mycke i stallet dom senaste dagarna/veckorna.

hade min nyårstunika på mig idag, love it ! Dock lite kallt, börjar bli det nu igen.. Usch jag vill ha sommar, sol och bad ! Tittar på resor febrilt, en kille i klassen kom hem från Teneriffa igår och har varit där i två v. Lite brun han va då, här ligger man och pressar i solarium och bredvid honom ser man ändå ut som en vampyr... Vinter (N) sommar (Y)



Puss på er sötnosar, ska lägga mig och läsa boken "The child called it"! ♥


KäK

hejsan bloggen ! jag överlevde första skoldagen, den var helt okej faktiskt förutom att våran sv och eng lärare berättade två kommande inlämningar/prov.. Men är man grym som jag så är det lugnt :)
Stallet ikväll första lektionen efter lovet, kommer nog bli ganska lugn med tanke på att hästarna inte gått så mycket.
Var och solde idag i hela 20 minuter ! Längsta för mig ;) fick en skön bränna i ansiktet svider lite faktiskt, men lite resultat om man får be :



Ska sola nu minst 1 gg i  veckan fram till bröllopet, vill inte komma som en annan blekfis !

hade !

MÅndag första skoldagen efter lovet

tack gode gud att jag börjar 10 idag, trött fast sovit länge! Ska springa nu, Morgonbild :

heldag i stallet

Visade sig bli en riktigt trevlig söndag trots allt, vaknade med mulet och snöstorm till att rida ut i klarblå himmel och sol :) mee like ! Ska sova strax, först kolla klart på the Sentinel  bra film !
Lite bilder från dagen :


alltid snygg i täckiskläder

hela gänget samlat första rundan albin,kapten,sven och svinto

helluuu :D

soligt och mycket snö, GÖTT <3

söndag+snö+blåst= *suck*

Söndag, veckans segaste dag. och sista dagen på lovet, buuhuu :'( Inget jag längtar till.. Måste försöka göra klart personlig vård, *suck*. Jag ska försöka göra det bästa av dagen så först åker jag med JUlia ut till stallet, ska trologtvis rida Max, Monami och svinto. Men det kan bli ändrat, Max är iaf säkert. ska ta lite kort på dom idag, har så lite hästbilder ! Efter det ska jag hem, sola, plugga och vara med min älskling och ta det jävligt lugnt :)

Jag vill ut och tävla ... Men med vilken häst  ? Hoppas jag kan beslagta Max, haha ;) och att han håller sig frisk !

Här är iaf en del av min outfit som jag har köpt till bröllopet, !


Lördag 8 Januari

puuuuh .' Nu ska jag snartåka hem och ta ett mysigt bad med gubben, värd det efter en heldagi stallet! Jag och Therese red ut två svängar först med Monami och Sven, sen med Max och Tiana så himla skönt väder ute :)

Och ÄNTLIGEN så är jag klar med vad jag ska ha på bröllopet, (bara skorna kvar) Köpt en beige midjekjol och body på Monki. Nu är det bara resan dit och hem som vi måste planera.. Längtar så jävla mycket att få träffa Mattias bror och hans fästmö (blivande fru)!! :) Skönt också med en liten minisemester till Sthlm !

Ikväll så blir det iallafall bara en lugn och skön hemmakväll med familjen, chips och dricka. Kanske skulle dra och sola lite?? ... Hrmm. Vi får see.


Ma höres !
;)


Fredag 7 Januari

Go kväll . Idag har jag varit i stallet och ridit Max och kära pecca följde med och höll mig sällis. Sen åkte jag hem och åt gjorde miig i ordning, blev förfest hemma hoc gubben med nära och kära sen k***** ;) Det var ganska kul, roligt att träffa trevligt folk ! Gick väl hem vid 2-tiden jag och älsklingen, <3 Var rätt nöjd då !
Liten note, 15 månader idag också, kommer bli många fler. Mattias är min drömprins !!


älsklingen♥

evacuate the dancefloor!

dance!!


Torsdag 6 Januari

Hejsan. trettondagsafton här och det är dödare än dödast ute. Mattias Mamma mår inge bra så hon ligger på sjukhus, ont i magen. Skit väder ute, och det finns inte så mycket att göra ! Har varit i stallet idag och ridit Max och Monami, supermysigt dock lite för mycket blåst och snö men det gickc bra ;P Stackars Portos har trampat sig så vetrinären var tvungen att komma för att sy ihop honom.. men han var cool och stod där med bedövningen, lill bubben <3

Imorgon så kommer jag åka ut till stallet tidigt för sen så ska jag gå på stan med Pecca och KÖpa lite saker, ska bla  annat leta efter ett snyggt datafodral, och en blus som jag har hittat på JC :)
Efter det så blior det göra sig i ordning och sen utgång ! (inget gävle alltså), Sola ska jag också hinna göra !!

Nu åker vi hem till gubben, sover där i natt. Höres ! Tjaao


Portos, vetrinären har satt in en slang så att smutsen ska kunna vara ut genom den.

Man får inte vara känslig när man står och tittar, hon drar och stack genom saker duktigt, huffa !


Onsdag 5 Januari

hejsanhejsan, kom just hem från stan idag igen hah. Gick fösrt med Kazaa men nu med mamii och jag har fått en jacka ett par jeans och köpt ett par trosor. Ville först ha en på Zlave, men den var så guldig och jag är ju tokig i grönt så det blev en grön jacka ;) Senare ikväll så vet jag inte vad som händer faktiskt, kanske utgång??
Middagen igår var iaf huur mysig som  helst, älskar att gå ut och äta det är så trevligt att bara umgås med den man älskar ♥

NU ska jag gå ner och vara social med min kära mor !
puss hej ♥


GIna, JC

JC


Oxfilétoast med pommes, grönsaker, bea och rödvinssås !!  MUMS !
Volos.


Tisdag 4 January

Hi ! Kom just hem från gymmet, trött som an var så glömde jag att plinga på bussen så jag fick åka en busshållplats längre, jag som frös så in i H*****E! Sen så sa mamma åt mig att gå in på JC och kolla efter jacka , jag sa jag har aldrig i mitt liv köpt något där, och till min stora "förvåning" så hittade jag inget där nu heller..
Vill ha den jackan som jag hittat men mamma är så jävla oresonlig hon tycker att bla bla bla bla ...... aaggggrs !!!

Aja, ska hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning för jag och gubben ska nämligen ut och äta ikväll, myys ♥


Starke Adolf för fan ;D


Färgar ögonbrynen!




Resultat , (Y)


Måndag 3 januari

Heej, faan va kallt det blev ute!! :O Kom just hem från stan, har gått med mor, Gubben och pecca. Hittat en jacka på Zlave som jag SKA ha, hrmmm....
AJa, vi har solat, fikat, köpt mina efterlängtade ringar och så fick jag ett par trosor av Pecca ! :)<3 Ska börja sopla mer, håller inte att vara så blek som jag är !!

Kanske blir gävle på fredag, men gubben vill inte med så det blir själv isf .. :/ får se hur man gör !
Pussen





den mittersta


fintjejjenmin

sjuukt god varm choklad, dock stor så man orkade inte hela... :/


Söndag 3 Januari

Årets första inlägg! Idag har jag varit i stallet med Lillasyrran, vi red ut en sväng och det gick jättenbra, superväder var det också! Dock ramlade hon nästan av i galoppen då Pastill bockade xD Men det gick bra ;)
Är prat på mamma och pappa att det är dags att åka ner till Gävle, vill följa med och hälsa på mormor min, <3 Vi får se... Har duschat nu och fixat naglarna, imorgon ska jag gå på stan, måste köpa fler ringar! Visar vilka det blir imorgon :) Den där marängswishen (stavning?) har gett mig finnar haha, huvva ;( vill ha en ny jacka också, har hittat en på Zlave som jag vill ha, grön såklart ;)  Tänk om jag var rik, ooops !

Väntar på att gubben ska komma hem, vill lägga mig och titta på film med honom :( <3 Han kommer dock inte först efter 22, jobb jobb :@



Så jävla svårt att måla högerhanden ! kladd kladd ....


Så söta ! :) Pasterillen och Martina <3

Nyår !

Tjooo ! I år så var vi hemma hos Anton på nyårsfest, mycket trevlig och god mat !! Vid 12 slaget gick vi ut och smällde raketer och drack skumpa ;) tyvärr har jag inga bilder, men ska be folket att skicka ! Kom hem vid 3 tiden och satte mig ner med brorsan och Tobias och snacka och käka skinka + julmust ;D hahaa. Stackars gubben kom ett tag efter då han tappade sin klocka i den oplogade snön :( Så nu är han en klocklös en..
Köpte iaf en nyårsklänning på Rut m fl! Nu siktas det mot att spara pengar inför utlandsresan som man aldrig har råd med !!! :@ Vill till värmen <3

RSS 2.0