Måndag 26 Oktober

Hejsan, igår var jag på tjejkväll med Therese och Julia :) Fett kuul!!! ´Vi tittade på Brokeback mountain, 10 orsaker att hata dig och scary movie 2 och åt Tacos, så sov jag där tills idag (måndag) ;) sen kom Mattias och hämtade mig och Julia och skjutsade hem henne, så åkte vi hem till han och dega ett tag sen tittade vi på Batman the dark Knight sjukt bra film!
Efter det så badade vi badkar hur mysigt som helst! lite trångt men ;)
efter det så åkte vi runt ett tag och sen hem till mig och när vi kom hem så lagade vi hamburgare sådär vid halv 1 tiden XD men är man hungrig så är man ;) sen sov vi .
hörs, Puss !<3


Bara för att jag har världens romantiskaste pojkvän, <3


Söndag 25 Oktober

Hejsaaan! :D
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit med Mattias och tittat på en massa filmer! :)
Sen när han gick hem vid halv fyra så har jag städat hela övervåningen ! ._. (väl behövligt)
haha, nu ska jag snart börja göra mi iordning för att jag ska nämligen på tjejkväll med brudarna hemma hos Therese! myyyyyyys!!!! :D och så ska vi sova där och mys mys mys mys, Mattias och grabbarna bajta vår idé så dom ska ha killkväll ;)
ja , det får bli ett relativt kort inlägg idag :P
höörs! puss.
PS. jag älskar MattiasAndersson, <3

Jag bjuder på en suddig bild av mitt vackra nystädade rum! :) me likeit

Lördag 24 Oktober

Hejsan!
Inatt sov Kerstin hos mig, en fullspäckad kväll igår! XD haha ;)
Idag så har jag varit med Kerstin Jonas och Mattias, vi åkte  till Krokom och lämnade ttias bil och sen så åkte vi tillbaka till stan , hem till mig och tittade lite på Tv.
Sen åkte Jonas och Kerstin iväg och jag och Mattias åt.
Nu sitter jag hemma hos Mattias och han är och tränar XD det känns lite udda men det är ingen annan här :P
Nu kl 21 så ska vi och disco bowla ! :D fett najjs!!!! och efter det så ska jag och Mattias hem till mig och titta pånågon av filmerna som jag har laddat ner :) och så ska han sova hos mig så det blir ju myyyyys :)
Hörs sen!
Puss

Fredag 23 Oktober

Hejsan! sitter hemma hos JOnas med Mattias, JOnas Kerstin och Min älskling Mattias! :)
Dom shottar och partar och jag som är nykterist sitter vid datan och är DJ :D
Fett me röj liksom! ;D
Snart ska dom på krogen och då får jag och Kerstin roa oss själva :) hon ska sova hos mig så det är mysigt, Har ju saknat flickan! :)
Puss, hörs sen!!

Tisdag 20 Oktober

Hejsan! :D idag har jag varitmed Mattias som vanligt :)
Först så var vi hemma hos Jonas och spela Guitarr Hero (Rock Band) (Y) Stackars han, han hade varit och opererat i käken , typ en tand som satt fel :S så han hade fem feta stugn i munnen, huvva.. Sen så drog ci hem till TTias och ät makaroner och köttfärssås ifallni undra :) MUMSIGT  var det :D
Sen så åkte vi till skytteklubben och sköt, och det visade sig att jag var en naturbegåvning! :D andra "salvan" jag sköt så fick jag 31 p och brons medalj är 34 ! + att jag ägde ut min älskling hårt!! ;*(han fick 28 p som mest)
sen mycket sämre också XD Älskar dig ändå ;)


Me love you long time, <3


Lördag 17 Oktober

Hejsan!
Idag har jag varit med Mattias och kompani :P vi har väl inte gjort så speciellt mycket ;)
Sen sov Mattias hos mig, myspys! Vi tittade på Yes man skit bra film!
gick och la oss vid 2, så inte allt för sent ;) Så ja det  var väll det :D
puss.

M.<3


Fredag 16 OKtober

Tjabba, idag hade jag So-prov och det gick skiitbra!! :D jag är fett stolt över mig själv ;)
haha :P
Sen efter skolan åkte jag ut och red, fick rida Ojessi, sen efter det så red jag och Pecca ut PÅ Brisse och Kolan :) kuligtkuligt!
Var i stallet till typ 21 tiden. Sen åkte jag hem och duschade och väntade på att Mattias skulle hämta mig , hade allt planerat tills jag märkte att mamma hade tagit med sig hårfönen, så jag fick platta håret torrt. yeey! ._.
Men sen hämtade han och Hessel mig iaf, då åkte vi runt ett tag sen hem till Oskar.
Sen vid typ 1 tiden åkte jag och Mattias hem till mig och så tittade vi på V för Vandetta, sjuukt bra film  har sett den typ 5.5 gånger, (såg bara halva igår för att jag somnade) (; men vaknade sen vid hlav 4 att den var slut så då  åkte Mattias hem och jag gick och la mig :P
Puss. <3

Jag vill ha sommar och barfota fötter, här måste man ha tjockissockar och kängor!

Måndag 12 Oktober

Hejsan! idag har jag varit med Mattias :) Sen åkte jag iväg till stallet och red Svinto det gick jättebajs i början men sen så gick det bra ;) haha , nu sitter jag här med skrutten och tittar i gymnasiekataloger och sånt.
myspys =)
Höres!
Puss . <3

Måndag 12 Oktober

Hejsan! idag har jag varit med Mattias :) Sen åkte jag iväg till stallet och red Svinto det gick jättebajs i början men sen så gick det bra ;) haha , nu sitter jag här med skrutten och tittar i gymnasiekataloger och sånt. myspys =)
Höres!
Puss . <3

Måndag 12 Oktober

Hejsan! idag har jag varit med Mattias :) Sen åkte jag iväg till stallet och red Svinto det gick jättebajs i början men sen så gick det bra ;) haha , nu sitter jag här med skrutten och tittar i gymnasiekataloger och sånt. myspys =)
Höres!
Puss . <3

Fredag 9 Oktober

Hejsan! idag har jag varit i stallet och på middag hos Espell-Magnusson. Efter det kom Mattias och hämta mig vi gled runt lite, sen åkte vi till mig och åt, sen och hämta mamma,pappa och Martina som var kvar på frösön. Efter det fick vi ngn till körning och sen åkte vi hem till ttias och mös vi somnade nästan båda två, tihihi ^^, Me liike :)
Kom därifrån nu.
Men eftersom att kl är 2.30 så ska jag sova!
Hörs, puss. <3


Torsdag 8 Oktober

Hejsan! Idag har jag varit med min Pecca hela dagen, :) inte varit med henne på jättelänge! Aja, vi var först hemma hos mig och lagade mat sen åkte vi till stallet vid 5, jag red Brisse och hon Rawelli. Vi gick ner till ridhuset, det var  Roligt =)
Men jag har ju inte fått träffa min skrutt , det är ju mindre bra :/ MEn jag hoppas att träffa honom i morgon ist =)<3
Sen när Lilliane skulle komma och hämta oss, så var det nå fel på bilen så värme mätaren var långt över rött så vi var tvungen att stanna bilen. Örjan kom och hämtade oss och skulle boxera upp oss till dem (Örjan är Lillians systers man) Så det är i det stallet vi är. Och när han boxerar oss så var det ju i backen där det är så kurvigt och uppför (märktes ju inte med Örjans 265 disel hästar) ;) aja, och när vi börade så var det rakt, men sen när vi skulle svänga hade rattlåset gått i så vi kunde inte styra, så vi åker ut på motsatta filen och så kommer den en mötande bil men det hann precis räta ut sig så vi kunde svänga ! och då höll vi ist på att köra in i räcket XD men det var en upplevelse :D Jag lever !! ;D 
haha, men nu ska jag sova var så sjuukt trött idag på engelskan på em! ojojoj, så jag tänkte unna mig att få sova ut! :D men hörs!
puss hejs, <3


Brisse, :)<3


Onsdag 7 Oktober

Hejsan! idag har jag varit med Mattias :) vi har lagat piroger och Varit hos Jonas och tittat på  två av Johan Falks filmer. Dom var jätte bra! :)
nu ska jag sova, hörs!
puss. <3

Tisdag 6 Oktober

Hejsan! MITT GRATIS SMS OCH MINA PENGAR ÄR SLUT!! (Så om ni vill ngt så får ni så lov att ringa!)
Idag har jag varit med Mattias hela dagen efter skolan, mycket mys! :)
Först så var vi hemma hos honom och slappa lite och åt. Sen åkte vi hem till mig för att jag var tvungen att plugga  SV, min novell skulle vara inlämnad i morgon men det blev nå fel med datan på skolan så allt raderades men jag hann skriva ut innan men det var slut på bläck i skrivaren så allt i mitten var typ vitt -.-'
Så det var ju bara att ta hem och fylla i det som fattades på pappret och sen skriva om det på datan hemma och skicka  in den ist...!! haha, men så kan det gå ibland ._.
Efter skolan var jag ju då med Skrutten. Och när vi var här hemma så började det snöa lite innan vi började titta på Ice age 3, och när vi var i slutet så ringde Jonas och sa att han hade glidit in i en annan bil för att det var så himla halt, när vi tittade ut genom fönstret var det helt vitt ute och snö överallt. Och både Jonas och Mattias kör på sommardäck. Så Mattias var tvungenn att åka ner och byta däck och fixa.. Han överlevde iallafall resan nerför Stuguvägen! Så dom är nog fortfarande i verkstaden och mekar.

Jag har också pluggat NO eftersm att jag har prov i morgon. DET SUGER JAG HATAR NO!!!! Och alla jävlaa tattare i skolgrejset som kom på att vi ska ha nationella i det, helt jävla bedrövligt! Dom e sjuk i huvudet... Och om man nu ska insistera på att ha det så måste man ju informera det i 6.an inte i 9.an så att man måste råplugga allt på 1 år. The only thing to do is to face it, 94.a suger! 


Nu ska jag göra mig iordning för att jag behöver min skönhetssömn!
PUSShejleverpastej! <3













Måndag 5 Oktober

Hejsan!
Idag har jag vartis på skolan och jag var värsta degig i hjärnan. Men på morgonen så hade jag idrott och då var det löpning, man joggar bort till en runda som är 1 km. Och så springer man den rundan 3 ggr på tid och ser hur bra kondis man har. Haha, ni kan ju tänka er hur bra min var XD jag sprang på 08.09 förra året och i år så sprang jag på 10.13 vilket suger!!!! Men man får ju faktiskt´ha överseende med att jag inte har tränat på typ 6 månader :P Så jag är ändå relativt nöjd med resultatet... Sen efter skolan j´var jag med Mattias och Jonas vi var ute och körde en XC90 som dom hade lånat. Sen åkte vi tillbaka med den och hem och lämnade av Jonas och sen hem till mig och äta. Eftér det så tog vi det lugnt ett tag.
Vid 18.00 så åkte vi ner till Mattias, han duschade och jag bytte om. Sen skjutsade han mig till stallet.
Jag red Månfuxen det gick jättejätte mycket bättre än förra gången :D ´Han är sjukt mysig när man lär känna honom ! Nu ska jag byta data och gå ner i källaren och renskriva min novell som ska vara inlämnad i morgon ._. kulkul, sen har vi också orienteringsdag i morgon på em , jag och Therese startar kl 12.18. Så det blir nog att  sluta lite tidigare, happyface ^^)

men nu ska jag gå från min data, hörs!

 


Söndag 4 Oktober

Som sagt så var jag med Mattias idag ocg vi hade idébrister men så finuliga som vi är så åkte vi och tvätta bilen kl 21.30 ca, det var kallt!!! ;) haha, så då blev hon ren och fin!

puss. <3


                                  <--------rumpa------->


Söndag 4 Oktober

Hejsan, ville bara skriva att jag är med Mattias nu och vi ska titta på Johan Falks-Vapenbröder senare men jag ska äta först. Vääldigt viktig info ;) haha
puss hejs.

i'm an angel! :D
 


Söndag 4 Oktober

Hejsan!
Idag blir det en ganska intensiv dag.
Först nu ska jag plugga till provét jag har på Onsdag i NO. Det suger, lätt tråkigaste ämnet i skolan!!! -.- Men det måste göras iaf.. tyvärr..
Men jag ska inte BARA ha tråkigt! Jag och Pecca ska rida Brisse och Rawelli det ska bli skiitkul! :D haha, jag ska ta lite bilder så ni får se på dom =) världens finaste ;) och största ! 
Sen när jag komer hem från det så måste jag plugga lite mer med att skriva rent min novell som ska lämnas in på tisdag.
Sen om jag har tur så ska jag vara med min skrutt, happy face! =)
Men nu måste jag fortsätta med pluggandet! men vi hörs :)
Lite musik som håller mig sällskap !:


   
(Värlens bästa låt!!)
puss hejs, <3


Lördag 3 Oktober

Hejsan!!
Idag var jag på Karibu och spelade med Julia.
Det gick ganska bra faktiskt :) Det var roligt men nervöst! :P haha, vi sjöng fem egna låtar:
-Diddn't you love me
-Bulletproof doors
-You wil go to heaven
-Vi två
-Picture of you and me
Efter det så satt vi och fika med mamma, pappa, Martina och Pecca. Karibu är världens bästa fik för alla er som inte vet det! öppet på Lördagar 19-00 tror jag eller om det är 19.30 :P aja , gå dit i allafall! istället för krogen :) (tips för er alkisar) ;D haha. 
Vi filmade allt så det kommer så småningom!
Nu måste jag sluta men vi hörs!
Puss. <3

Fredag 2 Oktober

Tjaaa!! vet att det var länge sen men det är för att mitt rum har hållit på och renoveras så jag har inte haft datan igång på typ 2.5 vecka.. Sen har jag haft en massa annat för mig :P
Men nu så sitter jag här med Mattias, vi ska åka till han nu för vi ska på bio :D det ska bli skiiit roligt.
Vi är inte helt 100% på vilken film vi ska se men det lutar mest mot "Flickan som lekte med elden" så nu måste jag gå, ha en bra kväll det kommer jag att ha :)

Pusss. <3


RSS 2.0