Söndag 29 Augusti

Heej! Nu är vi hemma igen, eller vi har varit det hela kvällen men. :P Vi har varit i Kajsas stuga i Hällesjö, har varit jättekul! :D Jag, Gubben, Jonas, Denice, Jocke, Kajsa SÅKLART och så har Malin varti där på kvällarna :) Vi har spelat spel, umgås och ätit god mat! :D Sen nu imorgon är det skola, älskar våran klass! Redan klassfest på Fredag ;D Ska gå nu HÖrs! puss

Onsdag 12 Augusti


våran nya  utekatt ;) varit här i tre dagar nu och imorgon ska jag ta med honom (Tiger som jag har döpt han till;)) till ett härbärge :( han är fiina pojken och världens gosigaste!!

myys!!


BARA 2 DAGAR KVAR!! :D


Måndag 9 Augusti

Hejsan! idag har jag jobbat ca 3 timmar , fikat med bosse och några i personalen och BOKAT RESA TILL TURKIIET! :D Allt slit i sommar har jag ju gjort för att jag och gubben ska kunna åka utomlands, från början var det ju meningen att vi skulle åka förra lördagen (7) Men jag kom på, npå onsdag kväll att mitt pass hade gått ut så det sket sig rätt hårt :P men nu åker vi iaf, på lördag 08.30 åker vi till antalya från arlanda och sedan med transfer till alanya och vårat hotell. Vårat hotell heter 'kleopatra hotell' och ligger 180 m från stranden och 1 km till stan , ska bli helt underbart att vara med gubben helt själv 1 vecka :)
Aja, jag ska tänka på er när ni sitter här i regnet och fryser ;D hahhaha.
PUsS!


KÖpte en tunika/klänning idag på lindex med matchande nagellack :) har ju lixom inga sommarkläder och där är det ju typ asså lixom bah 36 grader dårå ;)


Söndag 8 Augusti

HEEEJ! :D Imrogon ska jag och älskling gå och boka resa till turkiet, längtar som faaan! :D Sen så för övrigt i veckan så blir det  jobba jobba jobba ;) me liike, ledig på tisdag så kanske blir hos Starlander då :)
För övrigt blir det kul att jobba med pecca som jag håller på att skola in mys .
Ja, hade inte så mycket mer att berätta men höres då!

Måndag 2 Augusti

Hejsan! NU har jag och skrutten just kommit hem från bio, gick med Abbe och Pecca på Inception och den var SKITBRA!! :D Riktigt bra rulle som jag rekommenderar :)
Sen har jag varit på stan med samma och köpt :


Ser ni shower gelen? Den luktar hubba bubba, så himla Mums!*


fredag 30 Juli

Hejsan! NU har jag klippt bort allt och jag är så jävla nöjd!! :Dfan va snyggt det blev :D:D I LOVE IT! <3
Förutom det så har jag jobbat på glasskiorren och efter det så gick jag och gubben på på en "fest" i ett av traktörenhusen så jag såg hela Kent! :D så jävla bra :)
HÖrs!

+=
:D:D:D ( bara bilder för att visa frisyren snygga jag ;))


Kent! :D

<3<3

Glasses on  check


RSS 2.0