29-31 Januari

Hejsan!
Vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men jag har inte suttit något vid datan..
I fredags så var det sjukt kul, tills jag började må lite dåligt XD haha, lite spektakel blev det ju ;) haha.. Kajsa och jag är ju bara the shit alltså :D
Igår Lördags så gjorde jag och min älskliing absolut INGENTING, och det var så himla skönt att bara ligga hemma och mysa till en film och umgås!<3 Jag älskar dig ju!

Sen idag söndag så har jag och Mattias, JOnas och Denise varit upp till isBanan och åkt lite , kuligt. Sen åkte vi hem och lämnade Denise och Jonas, åkte hem till mig och duschade och sen ner till Darling, käka och sen ner till Jonas och spela bingolotto. Mattias var sjukt nära att vinna 99 000 kr :O, men NEJNEJ inte alls .....!
Better luck next time (if there will be one) ;P
Nu ska jag och min finaste lägga oss och titta på en film tror jag . Borde egentligen få sova hos han eller han hos mig eftersom att jag börjar kl 13.00 och ska sitta i en monter typ hela dagen eftersom att jag är ordförande i elevrådet.. Men Nej NEj, jag har så Störda föräldrar. Ingen bra stämning i familjen för tillfället, men det är dom som vill ha en konflikt, för egentligen finns det ingen utan det är bara dom som vill ha något att tjafsa om! så jävla löjliga..
AJa.. Hörs !
Puss. <3


Världens gosigaste, sexigaste rygg på bild!<3<3


Torsdag 21 Januari

HEJSAN! Uppstigning: 06.40 vaken till 21.30 :D
Idag har jag varit i Häggenås hela dagen och spelat SkolPingis-DM, jag och Therese åkte som tsm :) detta har jag gjort sen sexan men det är när man är som äldst och sista gången man får vara med som det går som dåligast också ;) haha. Men jag tycker det är jättemysigt att åka iväg på sånt här ibland. Sen om dete går bra eller dåligt spelar det inte så jätteee stor roll, men det finns nog Ingen annan sport som jag hatar mer att förlora på än pingos. Fast jag inte spelar och möter en som gör det, blir jag ändå irriterad när jag blir utklassad! :p
Sån tävlingsmänniska är jag det är inte spel utan krig ;)
haha, nu ska jag sova hörs!
Puss.<3


tihii. <3

Vart vi än går så följer kärlekens täcken efter! <3


Lördag 16 Januari

Hejsan!
Idag var jag och brudarna påväg till Åre på Thereses födelsedags party! :D
Först så badade vi, sen gick vi på after ski och det var hur kul som helst! Först när vi kom dit så var det inte så mycket folk men sen vart det ju fullsmockat och alla dansade, drack och sjöng :) Det var fyra stycken "Entertainers" Som var jätteduktiga duktiga, två killar och två tjejer och en av tjejerna sjöng release me mycket bättre än Agnes! Sen så GIck vi och åt på ett URMYSIGT ställe som heter Beefalo, ett ställe som jag rekomenderar starkt. Denna tjej dag/Kväll var den bästa på länge, vi har iförs sig alltid kul men den var jätte mysig verkligen! :)
Ni förstår på bilderna som kommer:


Julia,Linn
Therese och Tove :D

Framme i Åre :)


Till dagens ära väcktes den gamla sminkade tjejen Matilda :P

Dött..

FULLT med PARTYYY! :D:D

Fett snygga brudar ;D

Jag är smygfotograf med Terres kamera, (smygbild därav suddigheten) ;)


Våra party drinkar ;) hahaa, jag skulle ju köra hem sen :*

Underdag brudar! Tack så mycket för allt Therese! 
Du är en sann vän! <3


Torsdag 14 Februari -(INTE OKEJ!)

Hejsan!, idag har vi varit på PC sista dagen :( Vi var och besökte programmet Estet Teater, det var riktigt intressant! Det som kändes så skönt med den klassen vi hälsade på var att alla i klassen kände som varandra, det var som ingen gruppering i klasserna som det är i våra klasser! Sen verkade det som att dom har skitroliga lektioner, jag kan inte förstå att den ´lektionen vi tittade på faktiskt var en lektion! :O Kändes mer som något man skulle gå coh göra på fritiden. Julia och Therese är  helt inne på att gå där, dom tyckte att det verkade jätte bra det tyckte jag med i och för sig men det känns fortfarade osm att jag vill gå Omvårdnad, men det är ju helt klart att man blir liite kluven. Men jag har ju några veckor till att bestämma mig på och alla som har gått Omvårdnad är ju jätte nöjda, så det känns ju bra =)
Jag Therese och Julia har hittat en VÄÄÄLDIGT STOR brist på Kommunal skola, (vi är ju inte van med deras mat) OCH DEN ÄR FAAAAN ITE OKEJ! Det serverades Spaghetti och skinksås till lunch idag och jag har nåågra synpunkter på den:
1. Man kände pulvret i skinksåsen
2. Spaghettin var alldeles ihopklistrade. Vi lever faktiskt på 2000-talet hört talas om smör eller olja?
3. Vi satt i matsalen i kanske 5-10 minuter efter att vi ätit upp och sen när man började röra i skink såsen så var den ingen sås längre utan gelé! fyyyy faan!!!
Det har jag Aldrig under mina snart 4 år på prolympia varit med om och så jävla mycket mer pengar lägger inte vi på våran mat jämnfört med kommunalskolorna.
Det är ju till och med Bevisat att man lär sig myycket mycket mindre på hungrig mage. Jag lovar att jag kommer ta ställning till det parti som tar tag i den här frågan om skolmaten, för den suger verkligen. haha :P


Onsdag 13 Januari

hejsan!
Var på PC Idag igen :D Vi tittade på Estet Musik :)
Det verkade jätte kul! Vi samlades först i ett klassrum och så satt vi och pratade lite, sen efter det så gick vi tilll en klass som hade någon lektion om att våga stå på scenen (kommer inte riktigt ihåg namnet) :P. iaf, då fick vi vara med att med endast ta hjäöp av kroppen göra en taktorkestergrejs. Vi gjorde en grej från Hannah Montana typ ; Bom, Snap, Klap, Bom, Bom, Snap, Klap, Snap, Bom, schh etcetc ;D (typ) XD
Sen så åt vi lunch och fick en håltimme på 1.5 timme vi stannade för att lyssna på ensamle men det sööG! vi trodde typ att dom skulle sitta och spela i ett band (vilket dom ska göra) men denhär lektionen så satt dom och valde låtar som dom Skulle köra på You Tube!!! Vi satt alltså och väntade i EN OCH EN HALVTIMME på att titta på You Tube något som jag lika gärna kan göra hemma! -.-'
Aja, that's life ;) men nu ska inte jag sitta här ch predika nå mera, Hörs!
Puss. <3

Tisdag 12 Januari

Hejsan! Idag har jag Julia och Therese varit på PC och besökt Estet Bild. Det var ganska kul, vi fick göra lerskulpturer som blev fett hott asså :D och så fick vi gå runt och titta i dom olika klassrummen :) Den kurs man gick på bild som jag tyckte var roligast det var Foto. Där får man lära sig att ta kort i studio, och frammkalla med vätskor och belysning m.m. Men jag fick också veta att även om jag väljer Omvårdnad (som fortfarande känns bäst) så kan jag ändå välja till den kursen i mina Ival :D
Therese som funderade på bild tyckte det verkade bra men Julia som hellre ritar "självständigt" (manga) tyckte det verkade jobbigt så hon strök bild.
Kul dag iaf!
Hörs! Puss.<3


Julias anka Stefan, som steker på!

Först skulle det föreställa julia, Therse lyckades väl gaaanksa bra ;) men sen:

Julia blev transformerad till Rasta Fari! xP

Satt och tänkte på min älskling hela dagen så då blev det en skål!
 Med ett fint budskap iallafall <3


Älskar dig!<3


Jag har tagit den rätta vägen, <3


Söndag 10 Januari

hellu!
Idag så har jag och Mattias bara varit hemma och varit en sväng till Willy's och där satt det en söt liten tant och sålde bingolotter så vi köpte oss en varsin lott jag tog nr 2 och Ttias nr 4  :) Sen när det började så kom Dense och Jonas också, började som en hemmakväll mysig, och slutade ´med att åka runt i jonas ford..  FAN vad jag mådde illa kan jag säge sitta i bak när det sladdas och allt, jag blir typ åksjuk även om man bara åker vanligt..  Aja, anledingen till at vi åkte ut var för att Oskar skulle köra sönder volvon haha, jag har sett sånt som inte många kommer att få se t.ex. hur man egentligen gör när man byter däck:



Jonas och Snyggen =)

Och hur man gör för att verkligen förstöra den:


Kvällen var helt okej, fick ju vara med min älskling hela tiden (bara det som spelar roll)! Dock vann jag inget på bingolotto var 1 nummer ifrån en resa till Tenerifa! men that's life you know ;)
hörs! Puss, <3


Fredag 8 Januari

Hejsan!
Idag har jag degat hela dagen med min darling. Sen vid 3 åkte jag till stallet med Pecca och jag fick Don Benito :D han är jätterolig att rida! Sen nu sitter jag och gör mig i ordning och väntar på Mattias eftersom att vi ska ut och äta, Så romantiskt =)<3 Sen har vi Förhoppningsvis lägenheten för oss själv eftersom att Mattias mamma, mormor och låtsas morfar åkte till Sthlm igår, barta Sara kvar ;) tihi.
Nu ska jag göra sista "putsningen" så kommer han snart <3<3<3
Hörs! Puss. <3

       


Bild på min fina Mattias, <3


3 Månader idag!!

Idagfirar jag och min älskling 3 månader :) dom har varit dom underbaraste månaderna i mitt liv!! Fu och jag föralltiid!!!!
Vi ska till S-vall och hämta ut lite pengar eftersom att SEB banken inte finns här och den närmsta ligger där så därför åker vi dit :) mysigt`, <3
skulle egentligen ut och äta igår men det blir i morogn istället då ska vi på Lilla Siam (stavning) -' hjärta

min fina pojke Mattias Andersson, jag är din föralltid <3 


Tisdag 5 Januari

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Edit min lillasysters kompis och är barnvakt :) Har precis lagt alla tre och läst godnattsaga för den minste, ikväll blev det Alfons Åhberg "Listigt Alfons" jag älskar att vara barnvakt så himla mysigt!
Och så har jag ätit mat (hamburgare och pommes) och efterrätt (glass), spelat gitarr med mellan barnet sen har minsta suttit och spelat spel på min mobil hela kvällen Crazy Penguin han går nästan om Mattias nu ;) tihi, dom är så söta alla tre drömmen att ha så mysigt och samtidigt få betalt! känns nästan lite "fel" att tat betalt, men jag har ju i allafall bästa jobbet man kan ha =)

Och under lovet har jag drabbats av en sjukdom också.. den heter "AbstinensbesvärsåfortifrånminälsklingMattiassjukdomen" den är helt obotlig.. Kan inte vara utan honom!
MIN älskling, skolan kommer att suga K*K för att jag kommer sova själv i min nya stora, tomma, kalla säng när inte du är där :'(
Han ska sova med mig jämt ju ska han ju göra faktiskt!!

Du är mitt syre utan dig kan jag inte andas! <3

Lördag 2 Januari

Hejsan!
Idag sov min älskling hos mig, klev upp runt 11. Sen drog vi till Max och Träffade Ida coh Adde som skulle äta (Inte jag för jag har nyårs löfte att inte äta på snabbmatskedjor) Iaf, sen drog vi till Jonas och väntade där ett tag och sen åkte vi till Frösö Flygplats och sladda :)
hur kuligt som helst, ända tills Min duktiga älskling körde fast:


Men som tur var är ju att det fins ju faktiskt snälla människor med stora sdtarka bilar som kan rycka upp en sån liten söt Corolla som MattiaS ^^

Och Poff så var hon uppe i ett trollslag ;)

Nu ska jag bara berätta dagens sista att imorogn far jag Pecca, Ttias coh JOnas till Bydalen :D
Smell you later!
Puss<3

PS: INGEN i heeela världen har en lika sexig pojkvän som min!:

Han är så duktig som städar så fint :)



Nyår! :D

Heej!
På nyår så var jag och älskling hos Hessel, med Anton, Amanda och Sebbe såklart. Det var jätte mysigt, Vi åt jättegod middag; fläskfilé, potatiskroketter, rödvinsås och bea! ( som vi lagade den helt själv) :D  
 och sen på kvällen kom Antons tjej Emma, Adde och Ida :) Vi satt och lyssna på bra musik, prata och som på bilden dansade ;D:D
Sen till 12 gick vi ner till badhusparken och tittade på fyrverkerier, men allt blev tyvärr inte som mina förväntingar.. hade ju längtat hela kvällen efter min romantiska puss Men vi "tappade" bort varandra :( Men jag fick en senare!
Sen träffade Nina och Pecca också :)
Och BTW! det var en pjäs med 5 stora raketer som välte så att en kille blev träffad och fick typ åka ambulans! Sen när vi stod där så var det en som fastnade så den smällde i huvudhöjd så man kände tryckvågorna!
Kvällen var helt klart en succé så tack alla fina som vi umgicks med!
Hörs! Puss.<3


RSS 2.0