Sjuuk !

Hejsan ! Idag har jag varit hemma och varit sjuk , hostar¨och slemmar .. Måste dock gå imorgon eftersom att jag inte får missa så mycket matte, prov nästa Tisdag. Men det blir ingen ridning i morgon, vill inte bli mer sjuk !
Men fan vad jag har varit duktig att plugga iaf ! grym tjej ;) Nu ska jag och gubben min lägga oss och titta på film. Puss


Big love ! ♥♥


KOLLA snälla snälla!!

Gör ni det så att jag vinner är ni snäll :)
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.fritidsresor.se%2Fhistorien%2F%3Ffilm%3D885&h=33b72

Fredag kväll lördag dag

Kvällen igår blev lyckad trots attd et såg mörkt ut ett tag ;) Jag gubben, Anton och Hesslet var på Oscar's och festa, sköönt folk och killarna stod för uppvisningen, (breakdance) sjukt duktiga vissa! Blev en liten battle :
 
Dock skulle jag ha tagit med mig min egna camera då min mobils suger (n)

Nu har jag nyss kommit hem ifrån lite födelsedagskalas fika på Frösön, så nu kan jag inte äta en smula till !
Ska vara hundvakt åt deras golden under påsk ska bli kul ! :)
Nu ska jag lägga mig i ett sköönt varmt bad ! Har laddat ner Due Date  som jag tänkte man kunde titta på ikväll, sägs vara bra !
Pussen ♥

Lördag kväll

Mobilbloggar lite, Sitter med grabbarna grus och har det gött! (Y) puss

Lördag 12 februari

Hejsanhoppsan ! Har nyss kommit hem från jobbet, ska hoppa in i en väl behövlig dusch!!
Hade velat dragit ut ikväll emn nu verkar det som att det inte heller blir av, vi skjuter lite på middagen och bion. gränsen som vi skulle ha sett har slutat att gå och cameron går bara mellan måndag-torsdag.. suck'
Som plåster på såren har jag iaf fått med mig lite bullar hem från jobbet :)
NU måste jag gå uppdat senare ciao!

Fredag 11 feeb!

Hejsan, eller go' kväll som man säger ! Håller på att föna håret ska snart åka iväg med gubben som har jobbat heela kvällen lång, vi ska till Adde och titta på ny-bilen! och säga grattis !♥
Mina H&M kläder har nu kommit, byxorna (Y), Halsband (Y) skjortan (N)Nför stor, fan pucko mig, nu kommer jag får vänt i flera veckor till :(
HUnnit med att sola har jag också, jag och Tirnis tog en promenad ner så jag fick sällskap, yeeey :D
Brun och fin , doock glömde jag dra ner troskanten där bak som man alltid gör så nu ser det ut som om jag har hart hängselbyxor på mig, haha :) Och jag har hunnit köpt valentines day present for my darling, surprise surprise! :) ska mysa till det imorgon istället för på måndag, tråkigare dag får man ju leta efter. Här letas inget ;)
Pusselipusspuss


Torsdag !

Dagens torsdag har inte varit så farlig faktiskt, gick jätte fort för en gångs skull ! :)
Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska ska skriva en bokrecension i morgon på engelskan.
Har nyss varit och handlat lite. Köpt en ny mascara tyckte jag kunde unna mig det då mascara är nästan det enda smink jag använder ! Tänkte prova någon ny så då blev det denna:



hoppas den är bra ;)

Snart är det' valentines day', jag tror att jag och ♥gubben♥ ska fira den på lördag istället, rider ju på måndagar :)
Pluggandet väntar, ciao !

 


Onsdag=stressa stressa, eller?

Ja så brukar det vara men inte idag för då kunde min kära pappa skjutsa mig ner till stan så då behöver jag inte stressa ihjäl mig! Ska hoppträna idag som vanligt och hoppas jag får vårat lilla tillskott Minerva, rolig tjej. Kommer bloi skitfin och alla barnens favvo :) Skulle haft henne förra veckan Men då var jag sjuuk :(
Gjorde även provet idag (antika grekland) och tack Anita att du inte gjorde det så svårt! Piece of a cake alltså!
Nu ska jag sprnga och byta om, såg detta klipp få fejjan.
(Y)


Tisdag 8 Jan

Hejsan hejsan, idag har berta och bert namnsdag, grattis till alla er! Även om eran dag har varit speciell så har inte min ;) Jag har varit på skolan och nu är jag hemma preciis som vanligt. Däremot så är jag sjuukt trött, måste nog ta och sova någon timme innan om jag och gubben ska på bio ikväll ! Troligtvis så blir det gränsen med Leonard Dicaprio i huvudrollen. Badet idag var super skönt Jag (L) Bad därför är det synd att jag har fått så sjukt, jävla ,pinsamt ångestfylld dålig jävla kondis! FY FAN, orkade typ ** längder, EJ BRA!

less candy more training! lyder nya mottot. nej skojja bara, kom på det nu. Hellre rund och gla som en kex chokla' än smal och.. olycklig. Candy makes life worth living !
och hahah, till mig och Kajsa idag, jag tror va satte rekord i att vara de hungrigaste tjejerna på PC idag, vi köpte Billys pan pizza. Tror ni alla kolla lite eller ? XD hahah, jävla svull men gott som fan  ;)  Tur  man har en vän att dela alla tjocka stunder med ! haha. A day i won't forget, untill next week :O)

nej nu ska jag ta och packa iordning litte, pusselipuss !


Måndag 7 februari

hejsan! Idag har det varit den drygaste onsdsagen p jävligt länge, den tog ju aldrig slut!! Nu har den iallafall gjort det och jag har bestämt mig för att jag ska hitta en ring och sola innan jag åker till stallet. Får se hur det hinns med, måste raka benen också då det är bad imorgon ;) tror att vi sover här därför, blir så jävla mycke packning ner till Mattias annars!
Sen så provet som jag missade i Fredags har satts på Onsdag kl 8.15 då jag egentligen har sovmorgon till kl 11.00 ! FU....
Aja , ska åka ner på stan nu och titta vad jag hittar :)
Puss

Premiär imorgon! :


Middagstips!

Har du eller mamma och pappa några liggandes LP-skivor som inte lyssnas på? använd de som tallriksunderlägg! snyggt och smidigt!


Sötare får man leta efter ! :)


(L)


Söndag 6 februari

Hejsan, har just fixat naglaran och nu ska jag se till att plugga lite matte och SOMS!
Men alldeles snart så kommer Stewart hit från england och ska bo här i en vecka, Ludwigs utbytesstudent !
Gubben slutar kl 17.00 så då kommer han hit och håller mig sällskap :)
skola imorgon, har varit skönt att få ha en långhelg, (sjuk torsdag och fredag) så nu tillbaka med nya friska tag ;)
pussen



pratar med gubben (t)


Lördag lördag, lördag ♥

Jag har just duschat och nu ska jag snart få avnjuta min daimglasstårta som jag jag och Martinis bakede igår. Varföt? -Mamma fyller år idag ! Ska också försöka hinna med att fixa mina naglar ikväll ! 
Den tidaigare delen av dagen så har jag varit i stallet, vi har korv-katter på ridskolan, så jävla söt Trulsa lilla ♥
och så har jag äntligen köpt min deo som jag inte har hittat på de affärer jag varit på , tur att ica Kvantum finns ;)
Nu ska jag föna håret och hoppas att mitt silvershampoo har verkat !

Ohh juste, imorgon kommer Luddes utbytesstudent från england hit, Stewart om jagh inte minns helt fel :p




korvigt värre! nattis

beställt lite:



kommer dock inte först v.13


Nu är det fredagsmyys!

 
bakat daimglasstårta till mamsen imorgon :)


städat rummet från detta till:

till nu:

 Imy room

Färgar hååret lite!



Sjuuk !

Inte god morgon, kunde inte gå på skolan idag för att jag är en sjukling, måste se till att bli frisk tills imorgon så jag inte missar provet ! Ska dricka en massa te och bara ta det lugnt idag. Och gubben är hemma med mig och tar hand om mig så bra så! :) Ett bra tillfälle att plugga ikapp lite, gjorde det igårkväll också så är typ löar men ändås ;)
NU ska jag äta lite frukost som  gubben håller på att göra iordning! Pussen


Onsdag 3 februari

Hejsan, kom just hem från skolan, orkade inte rida idag känner mig så jävla hängig, ska se till att kura mig tills imorgon så att jag kan gå på skolan missar så sjukt mycket på torsdagar..
Igår hade vi Anton över på film hemma hosa Mattias, vi hyrde däremot världens budget film så vi kollade på förhandlaren  istället sjukt bra!  ska se till att plugga lite nu har svprov i antika Grekland på fredag!
Mitt nyaste fynd:


Teaser:




Tisdag= regn+skridskor !

haha, kom just hem från en öventyrsfull skridskoåkning med skolan, roligt värre ! synd det regnade bara, och jag hade glömt bort att vi skulle ha ute så jag hade med mig innekläder så jag fick ha min vanliga jacka och den är DYNGSUR! -.- Ska troligtvis åka hem till Pecca ett tag och vara lite med henne :) Måste plugga också Sv-prov på Fredag!
Och så måste jag ta och bestämma mig vilka Ival jag ska ta... MaB + EnB? fy fan va jobbigt ....
Gubben min är och pumpar hårt på gymmet han beach 2011, må ta och börja själv om man ska våga visa sig i sommar ;)
Mina nya inkööp:





Snygga flickor på isen fan! ;)


RSS 2.0