Onsdag 31 mars

Hej hej! sitter hemma hos pojken min och väntar på att han ska koma hem från krogen, var nyss hos Jonas men jag gick hit. :P är så sjukt trött så jag tänke gå och lägga mig!
Idag var jag med Pecca och det var mysigt, have missed you big time!!
Here is a picture on my sexxxxy red lips ;) (enjoy)
Hörs! puss.<3


Tisdag 30 Mars

Hejsan! kort inlägg, idag har jag städat rummet och varit med darling ofc!!<3
mitt rum är nu alltså skinande rent så jag ska sova gott inatt :D haha, väntar på att Ttias ska ringa mig, tur att jag har en så snabb data så jag hinner lägga in ett kort litet inlägg ;) imrogon ska jag vara med Pecca och min pojke ska på krogen!.. fick veta att jag fick MVG på bokrecensionen :D:D happayace!
Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng!
Hörs! Puss. <3

Onsdag 17 Mars

Hejsan sitter hemma hos Hessel med älskling, Denise, Jonas oxh Hessel ofc. Dom sitter och dricker bärs och jag sitter och är DJ ;) haha. FIck veta att jag hade NP i ENG på Fredag vilket suger, hade "prov"  igår och tittade hur det skulle gå och jag söög XD haha.. -.-
Hörs! Puss<3

MELODIFESTIVALEN SUGER!!!

FAN VA ARG JAG BLIR!!! För första gången på typ ett dessenium har vi en skiitbra låt med Salem al Fakir-Keep on walking så skickar vi någon nobody som inte ens gick vidare till finalen i Idol. Jag hoppas att vi inte ens får kvala jävla skit låt!!! Fan va besviken jag blir, ingen idé att ens titta på melodifestivalen så jälva dåligt program! FUFUFUFUFUFU!!!


Istockholm 5 Mars!

Hejsan! Idag var jag och skrutten på let's Dance och tittade på stora genrepet, vet att inlägget är i lite fle ordning men :P

Scenen, mycket mindre än vad man trör att den är! Claudia var LÄTT bäst med sin dans från Indien eller vart den kom ifrån :P

Stefan, Claudia, Willy och Molly.
Alla dansparen efter tävlingen, jag hejjar på Claudia! :D 

Tisdag 9 Mars

Hejsan! Jag sitter hemma hos skrutten och tittar på lite youtube klipp och hittade en på mina underbara lärare från julavlutningen förra året, blir så jävle glad när man ser dom :D
 



haha, som ni vet så är jag nu då hemma från stockholm óch dagen har jag spenderat i Ttias säng när han har varit på jobbet, har sett två filmer:


Rekommenderas!
Action
,
De nya partnerna ska finna en seriemördare kallad "Family Man". Seriemördaren fick namnet för att han mördat hela familjer. Ett av de första offren när Cole är ny i L.A. är hans ex.fru. Cole blir då en av de misstänkta, än mer beslutsam att hitta seriemördaren.


Värd att se!
Skräck-komedi
,
hela världen har blivit smittat av ett virus och förvandlats till Zombies, om du vore en av dom
5 enda människorna skulle du lita på någon annan då..??


Idag ska vi sova hos mig därför att imorgon så ska vi kliva upp tidigt och åka till Ås för att jag ska vara med på blåbärshoppning med Oden i 50cm :) Och då ska min trogna Prins följa med och titta KÄRLEK PÅ HONOM! :)
Ska bara vänta på att han kommer tillbaka från gymmet så åker vi upp til mói :)
Hörs! Puss.<3


I Stockholm! 6 Mars

Hejsan!
Nu har jag just kommit hem från staden, jag och gubben min har varit på bio i city, alice i underlandet! den var skitbra :D Sen efter den så gick vi till Fridays och Mattias tog några öl och jag tog en "bananchoklad milkshake jättegod :)
Sen under dagen var vi inne på Euro Stop i Märsta, jag köpte en jättefin tröja, marin blå med en dragkejda på och ett brunt "flätat" magskärp och skrutten köpte ett par Gabba jeans och en jättesnygg t-shirt :) Och som det ser ut nu så vet vi inte om vi åker hem imorgon eller på måndag, beror på.. Imorgon på dagen ska vi iallafall in till Uppsala och titta lite under tiden när Lars och Yvonne är ine i Märsta och spelar Bridge :)
Nu ska jag gå och sätta mig och vara social med herrskapet, så hörs!
Puss.<3


I Stockholm! 4 Mars

Hejsan! Skrutten min är på toa och borstar tänderna och snart så ska vi sova. Ikväll har vi tittat på en massa bilder från när Mattias var liten :) så sööt!

Imorgon blir det Stockholm city och alice i underlandet 3d (om det finns platser) om inte annat s¨blir det ju iallafall till att shoppa :D ska bli så kul, har så höga förväntningar :) Uppdat imorgon.
Puss.<3

Tisdag 2 Mars

Hejsan! sitter nu på skolan och gör inte så mycket :P håller på med någon film som vi ska göra, får se hur dte går ;) Sen efter skolan ska jag först göra NO-provet som jag egentligen skulle göra för typ två veckor sen XD Och efter det ska jag vara med min älskling som jag knappt träffade igår!! :( så jag har saknat honom mycket, så mysigt att vara med han heeela eftermiddagen :)<3

Red igår btw, red min lilla Oden och det gick JÄTTEBRA :D han har utvecklats så sjukt mycket och så himla rolig att ha och göra med försöker alltid sitt bästa även om han är lite "ålig"ibland ;) Efter det så åkte jag till Skrutten  in en snabbis och sen hem till mig och så duschade vi och sen åkte han hem typ.
Nu har jag inte tid att skriva något mer måste hjälpa till att jobba lite.
Hörs! Puss.<3


RSS 2.0